GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το ΔΝΤ εξετάζει να δώσει δάνειο 3- 6 δισ. δολαρίων στην Ελλάδα

Προς την κατεύθυνση συμμετοχής του στο ελληνικό πρόγραμμα κινείται το ΔΝΤ, σύμφωνα με άτομα που παρακολουθούν από κοντά τις συζητήσεις,...


Προς την κατεύθυνση συμμετοχής του στο ελληνικό πρόγραμμα κινείται το ΔΝΤ, σύμφωνα με άτομα που παρακολουθούν από κοντά τις συζητήσεις, τονίζοντας ότι έτσι θα εκπληρωθεί ο όρος που έχει μπει από τη Γερμανία και άλλες χώρες της Ευρωζώνης για συνέχιση της βοήθειας.
Σύμφωνα με το Bloomberg, σε μια κίνηση που θα συμβάλει στο να τερματιστεί το ζήτημα γύρω από τη συμμετοχή του, το ΔΝΤ είναι έτοιμο να προσφέρει στην Ελλάδα ένα μικρότερο δάνειο από εκείνο προ πέντε ετών, όπως υποστηρίζουν οι ίδιες πηγές, καθιστώντας ευκολότερο για το Ταμείο να δικαιολογήσει την εμπλοκή του στις χώρες- μέλη του.
Το ποσό που συζητείται να δοθεί κυμαίνεται μεταξύ 3 και 6 δισ. δολ. έναντι 31 δισ. δολ. (29 δισ. ευρώ) που είχε δοθεί από το ΔΝΤ στα πλαίσια του δεύτερου ελληνικού προγράμματος το 2012.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση