GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πάνω από 3.000 εφάπαξ θα πληρωθούν μέχρι τέλος Απριλίου

«Από τις 24 Μαρτίου 2017, έχει αρχίσει η καταβολή εφάπαξ στους δικαιούχους του τ. ΤΠΔΥ» δηλώνει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο διοικητής του Ενιαίου Ταμ...


«Από τις 24 Μαρτίου 2017, έχει αρχίσει η καταβολή εφάπαξ στους δικαιούχους του τ. ΤΠΔΥ» δηλώνει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο διοικητής του Ενιαίου Ταμείου Επικουρικής Ασφάλισης και Εφάπαξ Παροχών (ΕΤΕΑΕΠ) Αθανάσιος Καποτάς, επισημαίνοντας ότι, μέχρι σήμερα, έχουν δοθεί 1.050 εφάπαξ, συνολικού ύψους 26 εκατ. ευρώ.
Όπως σημειώνει, «με την πρώτη επιχορήγηση για το τ. ΤΠΔΥ των 70 εκατ. ευρώ, αναμένεται να διεκπεραιωθούν περίπου 3.080 εφάπαξ, έως τα μέσα Απριλίου 2017. Για τον Τομέα Πρόνοιας Δημοσίων Υπαλλήλων, έχουν προβλεφθεί 396 εκατ. ευρώ, που αντιστοιχούν περίπου σε 16.500 εφάπαξ, που πρέπει να πληρωθούν, έως τον Σεπτέμβριο του 2017».
«Η διαδικασία απονομής εφάπαξ θα συνεχίσει με τους ίδιους ρυθμούς και, μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος των ληξιπρόθεσμων, με απορρόφηση κονδυλίων από τους ίδιους πόρους» αναφέρει ο κ. Καποτάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση