GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σπαραγμός στην κηδεία της 33χρονης Αποστολίας και του 3χρονου γιου της

Στην Πτολεμαΐδα τελέστηκε νωρίτερα σήμερα Τετάρτη η εξόδιος ακολουθία της 33χρονης Αποστολίας και του μόλις τριών ετών παιδιού της, θ...


Στην Πτολεμαΐδα τελέστηκε νωρίτερα σήμερα Τετάρτη η εξόδιος ακολουθία της 33χρονης Αποστολίας και του μόλις τριών ετών παιδιού της, θύματα του φρικτού τροχαίου δυστυχήματος που συγκλόνισε το Πανελλήνιο.

Πλήθος κόσμου, γράφει το kozanilife.gr, παραβρέθηκε στον Ιερό Ναό της Αγίας Σκέπης για να πουν το τελευταίο αντίο σε μητέρα και γιο που έχασαν τόσο άδικα τη ζωή τους.

Τραγική φιγούρα ο σύζυγος της 33χρονης Αποστολίας, Υπάτιος Πατμάνογλου που σώθηκε από θαύμα από το τροχαίο, βγαίνοντας από το αμάξι δευτερόλεπτα πριν το μοιραίο.

Το θανατηφόρο τραγικό τροχαίο δυστύχημα, σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής όταν η Porsche του διαδόχου της αυτοκρατορίας των Jumbo έπεσε με ιλιγγιώδη ταχύτητα πάνω στο σταθμευμένο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν.

Η νεαρή γυναίκα μαζί με τον σύζυγό της Υπάτιο και το μωρό του, ταξίδευαν στη γενέτειρα τους για να γιορτάσουν την Καθαρά Δευτέρα. Η μοίρα όμως τους επιφύλαξε ένα άσχημο παιχνίδι...

«Αγάπη μου γλυκιά καλό σου παράδεισο να έχεις αγκαλιά τον Παυλάκη μας. Κάποτε θα έρθω να σας βρω... Σας λατρεύω», έγραψε ο τραγικός άντρας στη γυναίκα του για τελευταία φορά. 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση