GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΒΙΝΤΕΟ! Αγανακτισμένη γυναίκα στον Τσίπρα: Με 400 ευρώ μπορείς να ζήσεις;

Οργισμένη γυναίκα «έψαλλε» σήμερα τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα μετά το τέλος της εκδήλωσης για την παράδοση του στρατοπέδου Παύλου Μελά...

Οργισμένη γυναίκα «έψαλλε» σήμερα τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα μετά το τέλος της εκδήλωσης για την παράδοση του στρατοπέδου Παύλου Μελάς στην τοπική κοινωνία, στη Θεσσαλονίκη.
Η γυναίκα τον περίμενε υπομονετικά δίπλα στο αμάξι του και όταν τον είδε του φώναξε «Με 400 ευρώ μπορείς να ζήσεις;». Μάλιστα, είπε αγανακτισμένη: «Να ψοφήσεις κιόλας. 400 ευρώ εσύ να πάρεις. Ψόφος!».

2 σχόλια

  1. Στις επόμενες εκλογες, όποτε αυτες γίνουν, καλο θα ηταν να υπαρχει απο τους πολίτες μεγαλύτερη υπευθυνότητα στην κάλπη. Ηθελες τα και παθες τα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δημήτρης Κλ.9 Μαρ 2017, 12:30:00 π.μ.

    Αγανακτισμένη γυναίκα στον Τσίπρα: Με 400 ευρώ μπορείς να ζήσεις;

    • Αυτή η καημένη, «πρέπει» να ζήσει πλουσιοπάροχα με 400 ευρώ.
    • Οι Διευθυντές του ΟΔΔΗΧ που τους διπλασίασαν τις αμοιβές τους, στα μουλωχτά, «πρέπει» να ζήσουν φτωχικά με 8.315 ευρώ !!!
    • Ο δικός τους πρόεδρος της ΔΕΣΦΑ Σωτήρης Νίκας, «πρέπει» να ζήσει, ακόμη πιο φτωχικά, γι αυτό έδωσε bonus στο εφάπαξ του, 100.000 ευρώ, ανεβάζοντάς το συνολικά στα 250.000 ευρώ!!!
    Και δεν τρέχει τίποτα, κατά τον κ. Σταθάκη. ΌΛΑ ΝΟΜΙΜΑ!!!
    Ερώτημα: Η ξετσιπωσιά έχει όρια;;
    Απάντηση: Όχι, είναι βέβαιο. Δεν έχει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση