GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Πάνος Καμμένος «μοίρασε φυλακές» στο 401

Περίπου στις 16.00 το απόγευμα του Σαββάτου, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος πέρασε τη πύλη του 401. Ο προορισμός του ήταν το ...


Περίπου στις 16.00 το απόγευμα του Σαββάτου, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος πέρασε τη πύλη του 401. Ο προορισμός του ήταν το 251 ΓΝΑ, όπου νοσηλεύεται στενό συγγενικό του πρόσωπο, αλλά με την ευκαιρία μπήκε και στο 401 όπου βρισκόταν ως έκτακτο περιστατικό ένας δικός του άνθρωπος.
Στα εξωτερικά ιατρεία του 401 υπήρχαν περίπου 50 άτομα σε αναμονή. Ο Πάνος Καμμένος ρώτησε ενδεικτικά ορισμένους πόση ώρα περιμένουν και οι απαντήσεις δεν ήταν καθόλου ευχάριστες. Δυο ώρες ο ένας, δυόμιση ο δεύτερος, πάνω από μία ο τρίτος και πάει λέγοντας.
Σύμφωνα με το militaire.gr, αυτό και μόνο ήταν ικανό για να «ανεβάσει θερμοκρασία» ο ΥΕΘΑ, αλλά ψύχραιμα ρώτησε το γραφείο κίνησης των ασθενών στα εξωτερικά ιατρεία προς τι τόση καθυστέρηση. Η απάντηση που του δόθηκε ήταν ότι μια βλάβη στον “εκτυπωτή” καθυστερούσε τη ροή εξέτασης των ασθενών.
Ο Καμμένος ζήτησε να δει τον επόπτη και κάπου εδώ αρχίζει η… «καταιγίδα». Η, σχεδόν, 30λεπτη καθυστέρηση του επόπτη, αλλά και μίας εποπτεύουσας έφερε τα πάνω κάτω.
Στο 401 ΓΣΝ, κλήθηκαν ο Α/ΓΕΣ Αλκιβιάδης Στεφανής και ο Διευθυντής του νοσοκομείου.
Οι εξηγήσεις που δόθηκαν για τις καθυστερήσεις εξυπηρέτησης των ασθενών, αλλά και στον «εντοπισμό» όσων είχαν υπηρεσία δεν κρίθηκαν επαρκείς. «Έπεσαν» φυλακές 20 και 30 ημερών σε τρία στελέχη του νοσοκομείου.
Το 401 ΓΣΝ παραμένει ένα από τα κορυφαία νοσοκομεία της χώρας. Το περιστατικό δεν μπορεί ούτε να απαξιώσει τη σημασία της προσφοράς του, ούτε να θεωρηθεί ως η πραγματική εικόνα λειτουργίας του. Ωστόσο, η «έφοδος» του Πάνου Καμμένου χτύπησε ένα καμπανάκι.
Πηγή: militaire.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση