GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χίος: Σε κρίσιμη κατάσταση 43χρονος που πυροβολήθηκε από συντοπίτη του

Σε κρίσιμη κατάσταση με τραύματα από πυροβόλο όπλο και μαχαίρι μεταφέρεται με C130 στην Αθήνα ένας 47χρονος ο οποίος τραυματίστηκε ύστερ...


Σε κρίσιμη κατάσταση με τραύματα από πυροβόλο όπλο και μαχαίρι μεταφέρεται με C130 στην Αθήνα ένας 47χρονος ο οποίος τραυματίστηκε ύστερα από διαπληκτισμό με έναν 30χρονο στην περιοχή της Δασκαλόπετρας Βροντάδου Χίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες της αστυνομίας, το απόγευμα της Τρίτης ο 47χρονος πήγε στο οικόπεδό του όπου έχει εγκαταστήσει ένα τροχόσπιτο.

Εκεί βρέθηκε και ο 30χρονος, ο οποίος φέρεται να του επιτέθηκε για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, και στη συνέχεια εξαφανίστηκε.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο, που μετέφερε τον τραυματία στο νοσοκομείο Χίου, όπου οι γιατροί έδωσαν μάχη για την σταθεροποίηση της κατάστασής του, προκειμένου να καταστεί δυνατή η μεταφορά του σε νοσοκομείο της Αθήνας.

Σύμφωνα με πηγές από το νοσοκομείο, το θύμα φέρει τραύματα στο πρόσωπο, στον λαιμό και στον θώρακα.

Οι αστυνομικοί που έφτασαν στην περιοχή, εξοπλισμένοι με αλεξίσφαιρα γιλέκα έψαξαν και εντόπισαν τον δράστη τον οποίο και μετέφεραν στο κτίριο της αστυνομικής διεύθυνσης Χίου.

ΠΗΓΗ: Astraparis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση