GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νεκρός στο σπίτι του βρέθηκε 46χρονος τραγουδιστής

Έφυγε το βράδυ της Παρασκευής ένας από τους πιο γοητευτικούς τραγουδιστές των 90's. Ο Tommy Page βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του, σε ηλ...


Έφυγε το βράδυ της Παρασκευής ένας από τους πιο γοητευτικούς τραγουδιστές των 90's. Ο Tommy Page βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του, σε ηλικία μόλις 46 ετών, και όλες οι ενδείξεις οδηγούν στην αυτοκτονία, όπως αναφέρουν τα ξένα μέσα ενημέρωσης.

Ο μουσικός, τραγουδιστής συνθέτης και παραγωγός είχε κυκλοφορήσει 7 άλμπουμ με πρώτο το ομώνυμο του 1988 και με την τεράστια ραδιοφωνική μελωδία που αγάπησε όλη η Ελλάδα «A shoulder to cry on».

Το 1990 είχε την μεγάλη επιτυχία της καριέρας του «I "ll be your everything» φτάνοντας στο νούμερο 1 στο Billboard 100. Ο Tommy Page συνεργάστηκε με μεγάλα ονόματα της μουσικής.

Η Debbie Gibson έγραψε: «Κατεστραμμένη από το θάνατο του φίλου μου. Η καρδιά μου και η σκέψη μου στους φίλους, την οικογένεια του και τους fan του».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση