GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αυτός είναι ο Παραολυμπιονίκης που κατηγορείται για την δολοφονία του 47χρονου στο Μοσχάτο – ΦΩΤΟ

Ο 39χρονος Παραολυμπιονίκης, Βασίλης Τσαγκάρης, έχει συλληφθεί από την αστυνομία και βγαίνουν στην επιφάνεια οι λεπτομέρειες του εγκλήμα...


Ο 39χρονος Παραολυμπιονίκης, Βασίλης Τσαγκάρης, έχει συλληφθεί από την αστυνομία και βγαίνουν στην επιφάνεια οι λεπτομέρειες του εγκλήματος, ωστόσο υπάρχουν ακόμα σκοτεινά σημεία που αφορούν το κίνητρο.

Το μόνο σίγουρο αυτή την ώρα για τις Αρχές είναι ότι αντικείμενο της διαμάχης των δύο ανδρών ήταν μία γυναίκα, χωρίς ωστόσο να ξεκαθαρίζεται αν διατηρούσε ερωτική σχέση με τον δράστη ή με το θύμα.

Ο 39χρονος Βασίλης Τσαγκάρης έμεινε παράλυτος στα πόδια ύστερα από τροχαίο ατύχημα που είχε το 2002. Το αυτοκίνητο που οδηγούσε επιστρέφοντας τότε από την προπόνησή του εξετράπη της πορείας του και ανατράπηκε προκαλώντας του σοβαρά τραύματα.

Το 2004 ξεκινά και πάλι την κολύμβηση σε ομάδα του Μοσχάτου με σημαντικές διακρίσεις για την Ελλάδα. Το 2010 είχε κατέλθει και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στον Πειραιά με το συνδυασμό «Πειραιάς Πολιτών Καθαρή Συμφωνία».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση