GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ξόδεψε 50.000 σε πλαστικές για να μετατραπεί σε άφυλο εξωγήινο!

Περισσότερα από 50.000 δολάρια έχει ξοδέψει ο 22χρονος Vinny Ohh από την Καλιφόρνια για να κάνει 100 πλαστικές επεμβάσεις προκειμένου...


Περισσότερα από 50.000 δολάρια έχει ξοδέψει ο 22χρονος Vinny Ohh από την Καλιφόρνια για να κάνει 100 πλαστικές επεμβάσεις προκειμένου να μεταμορφωθεί σε έναν άφυλο εξωγήινο!

Στις επόμενες επεμβάσεις -που είναι αποφασισμένος να κάνει- θα αφαιρέσει τα γεννητικά του όργανα, τις θηλές του στήθους του και τον αφαλό του.

Ο Vinny - make-up artist στο επάγγελμα- λέει πως δεν νιώθει ούτε άνδρας, ούτε γυναίκα και η εκκεντρική του εμφάνιση απλά αντικατοπτρίζει το πώς νιώθει.

Ξεκίνησε τις επεμβάσεις σε ηλικία 17 ετών, από το πρόσωπο του.

Οι επόμενες επεμβάσεις αναμένεται να του στοιχίσουν έως και 160.000 δολάρια.

"Η συνολική εικόνα που θέλω να φτιάξω είναι ενός εξωγήινου. Θέλω να είμαι ένα υβρίδιο, ούτε άνδρας ούτε γυναίκα" δηλώνει στη Daily Mail.

"Μπορώ να ζήσω χωρίς γεννητικά όργανα οπότε γιατί να έχω είτε κόλπο είτε πέος;" προσθέτει.

Εκτός από τις επεμβάσεις που έχει κάνει, φορά μαύρους φακούς επαφής για να μοιάζουν τα μάτια του με εξωγήινου, πρόσθετα νύχια και κάνει περίεργες βαφές στα μαλλιά.

Ενώ σε όσους τον ρωτούν πώς αυτοπροσδιορίζεται απαντά "εξωγήινος, χάλιας με εμμονές με τον εαυτό μου"...

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση