GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χτενίζουν όλη την Κρήτη για τον 50χρονο επιχειρηματία που απήχθη

Ολόκληρη την Κρήτη χτενίζουν κλιμάκια της αστυνομίας, προσπαθώντας να βρουν το μίτο της υπόθεσης απαγωγής του 50χρονου επιχειρηματία ...


Ολόκληρη την Κρήτη χτενίζουν κλιμάκια της αστυνομίας, προσπαθώντας να βρουν το μίτο της υπόθεσης απαγωγής του 50χρονου επιχειρηματία που είναι αγνοούμενος από το μεσημέρι της Πέμπτης.

Αστυνομικοί της ΕΛ.ΑΣ. ερευνούν κάθε χιλιόμετρο του εθνικού και επαρχιακού οδικού δικτύου.

Πρώτος στόχος είναι να εξασφαλιστεί πως ο 50χρονος είναι σώος.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, στην υπόθεση απαγωγής εμπλέκονται τρία οχήματα.

Ενώ σύμφωνα με τα κρητικά ΜΜΕ, με την απαγωγή του επιχειρηματία συνδέεται και ο διπλός εμπρησμός, ενός αγροτικού 4Χ4 Mazda και ενός BMW αυτοκινήτου, σε ερημικό δρόμο της περιοχής των Βουτών λίγο έξω από το ΠΑΓΝΗ.

Το χρονικό της ύποπτης εξαφάνισης του 50χρονου

Σύμφωνα με το επικρατέστερο σενάριο που εξετάζει η αστυνομία είναι οι απαγωγείς τράκαραν σκοπίμως το αυτοκίνητο του επιχειρηματία από την πλευρά του οδηγού για να τον ακινητοποιήσουν και να τον απαγάγουν, την ώρα που ο 50χρονος επέστρεφε από την εργασία του στο σπίτι στην περιοχή του Καλεσσών του Δήμου Μαλεβιζίου.

Η φωτιά ξέσπασε ταυτόχρονα στα δυο αυτοκίνητα, το ένα μάρκας BMW και το δεύτερο Mazda, καταστρέφοντάς τα ολοσχερώς.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση