GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παπούτσια σε άπορα παιδιά σε 51 πόλεις σε όλη την Ελλάδα

Περισσότερα από 28.000 παπούτσια θα διανείμει τους επόμενους μήνες η Ένωση "Μαζί για το Παιδί" σε άπορα παιδιά σε όλη την Ε...


Περισσότερα από 28.000 παπούτσια θα διανείμει τους επόμενους μήνες η Ένωση "Μαζί για το Παιδί" σε άπορα παιδιά σε όλη την Ελλάδα. Η διανομή ξεκίνησε ήδη και θα διαρκέσει μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2017. Αφορά σε 51 πόλεις σε Αττική, Ήπειρο, Κεντρική και Ανατολική Μακεδονία, Θράκη, Πελοπόννησο, Θεσσαλία, Σάμο, Λέσβο, Χίο, Κεφαλονιά και Κρήτη.

Παπούτσια θα παραλάβουν παιδιά ηλικίας ως 17 ετών, ενώ κατ' εξαίρεση θα δοθούν και σε ενήλικες στις προσφυγικές δομές. 

"Δώσαμε έμφαση στα παπούτσια γιατί είναι πολύ δύσκολο να βρεις καινούρια παπούτσια σε χορηγία και την ίδια ώρα τα μεταχειρισμένα ενέχουν κινδύνους για την υγεία των παιδιών. Επίσης, από την εμπειρία μας κάνει καλό στην ψυχολογία πολλών παιδιών το να φορέσουν ένα καινούριο ζευγάρι παπούτσια για να πάνε στο σχολείο", εξήγησε σε σχετική συνέντευξη τύπου η διευθύντρια προγραμμάτων της Ένωσης "Μαζί για το Παιδί", Μαρία Χατζηνικολάκη.

Η Ένωση καλεί εξάλλου κοινωνικούς φορείς που προστατεύουν άπορα παιδιά να στείλουν αίτημα για παραλαβή παπουτσιών, ενώ ζητά και την υποστήριξη εθελοντών για τις διανομές.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση