GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μυστήριο με την εξαφάνιση 60χρονου στα Χανιά - Η σχέση του με «μοιραία» γυναίκα της νύχτας

Κάτω από περίεργες συνθήκες χάθηκαν τα ίχνη ενός εισοδηματία το περασμένο φθινόπωρο στα Χανιά. Οι συγγενείς και οι φίλοι του 60χρονου μί...


Κάτω από περίεργες συνθήκες χάθηκαν τα ίχνη ενός εισοδηματία το περασμένο φθινόπωρο στα Χανιά. Οι συγγενείς και οι φίλοι του 60χρονου μίλησαν στην εκπομπή «Φως στο τούνελ» με την Αγγελική Νικολούλη, κάνοντας λόγο για την καταστροφική του σχέση με μια «μοιραία» γυναίκα της νύχτας, που είχε εισβάλλει στη ζωή του και τον οδήγησε σε οικονομικό αδιέξοδο.

Η εκπομπή έφερε στο φως μια σειρά από αντιφάσεις της κοπέλας που συνδεόταν ο 60χρονος. Όπως φάνηκε, άλλα έλεγε στην οικογένεια και άλλα στο «Τούνελ».

Ισχυρίστηκε πως ο αγνοούμενος είχε αφήσει μούσι, αλλά ο ανιψιός του που τον είδε το μεσημέρι πριν χαθεί, είπε στην εκπομπή πως ήταν φρεσκοξυρισμένος. Στην οικογένεια δεν είχε πει πως τον είχε συναντήσει την Πέμπτη πριν εξαφανιστεί, κάτι που αποκάλυψε στο «Τούνελ». Σε κάποιους συγγενείς υποστήριξε πως όταν μίλησε μαζί του για τελευταία φορά ήταν ευδιάθετος και σε άλλους πως ακουγόταν περίεργος.

Η αδελφή του αγνοούμενου μετέφερε στην εκπομπή τη συζήτηση που είχε ακούσει μεταξύ τους. Η γυναίκα έβλεπε πως δεν είχε πλέον οικονομικό όφελος από αυτή τη σχέση και ζητούσε από τον εισοδηματία να χωρίσουν, κάτι που αυτός δεν δεχόταν.

Η ίδια όμως μιλούσε για την μεγάλη αγάπη που της είχε, είπε ότι βρίσκονταν τακτικά , είχαν καθημερινή τηλεφωνική επικοινωνία και πως θα συναντιόντουσαν και την ημέρα που εξαφανίστηκε. Ο γιος του αγνοούμενου είπε στην εκπομπή, πως σύντομα η αστυνομία θα καλέσει την αλλοδαπή φίλη του 60χρονου να καταθέσει.

«Κλειδί» το αυτοκίνητο…

Πολλές μαρτυρίες που έφτασαν στο «Τούνελ» ανέφεραν πως το τελευταίο διάστημα ένα αυτοκίνητο με κόκκινες πινακίδες σαν κι αυτό με το οποίο εξαφανίστηκε ο 60χρονος, ήταν σε συγκεκριμένο σημείο της πόλης του Ηρακλείου.

Η επιτόπια έρευνα των εθελοντών τηλεθεατών έδωσε αρνητικό αποτέλεσμα. Το ίδιο συνέβη και με έρευνα τους σε άλλα σημεία, όπου οι μαρτυρίες ανέφεραν πως ήταν σταθμευμένο παρόμοιο αυτοκίνητο.

«Αυτή η γυναίκα τον εξασθένησε οικονομικά…»

Λόγω της σχέσης που είχε ο 60χρονος εισοδηματίας με τη νεαρή αλλοδαπή, άρχισε να αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα και έπεσε σε μελαγχολία. Σύμφωνα με τους συγγενείς του τη βοηθούσε οικονομικά, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να καλύψει τις δικές του υποχρεώσεις.

«Τον είχε εξασθενήσει οικονομικά. Γιατί όσο ευκατάστατος κι αν είσαι, αν ξοδεύεις όλα σου τα χρήματα για χάρη μια γυναίκας, καταλήγεις χωρίς τίποτα…» είπε χαρακτηριστικά στο «Τούνελ» ο γιος του Παναγιώτης.

Ο ίδιος δεν θυμάται ποτέ τον πατέρα του να αντιμετώπιζε προβλήματα οικονομικής φύσης. Ήταν η πρώτη φορά που συνέβη κάτι τέτοιο και ο αγνοούμενος αναγκάστηκε να ζητήσει οικονομική βοήθεια από την αδελφή του.

Στενός φίλος του 60χρονου τον περιέγραψε σαν έναν άνθρωπο ήσυχο που δεν είχε διαφορές με κανέναν. Όπως είπε, είχε όρεξη για ζωή και συνήθως όλες τις δυσκολίες τις αντιμετώπιζε με ψυχραιμία. Τελευταία όμως είχε αλλάξει. Του είχε εκμυστηρευτεί πως δεν μπορούσε να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις του, κάτι που τον είχε ρίξει ψυχολογικά και είχε απομονωθεί. Με φίλους δεν έκανε παρέα, γιατί είχε παρεξηγηθεί μαζί τους για τη γυναίκα αυτή.

Πηγή: anikolouli.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση