GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σήμερα στις 7 το απόγευμα το debate Tζανακόπουλου – Κικίλια στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1

"Κλείδωσε" η διεξαγωγή του debate ανάμεσα στον κυβερνητικό εκπρόσωπο Δημήτρη Τζανακόπουλο και τον εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ Βασίλ...


"Κλείδωσε" η διεξαγωγή του debate ανάμεσα στον κυβερνητικό εκπρόσωπο Δημήτρη Τζανακόπουλο και τον εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ Βασίλη Κικίλια.

Ο κ. Τζανακόπουλος και ο κ. Κικίλιας θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους σήμερα, στις 7 το απόγευμα, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Χθες το βράδυ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, είχαν διάλογο μέσω twitter. Στην συζήτηση παρενέβη ο Νίκος Χατζηνικολάου, ο οποίος απηύθυνε ανοιχτή πρόσκληση και στους δύο για την διεξαγωγή debate στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

Ο Δημήτρης Τζανακόπουλος με ανάρτησή του στο twitter αποδέχθηκε την πρόσκληση χθες το βράδυ ενώ σήμερα το πρωί απάντησε θετικά και ο Βασίλης Kικίλιας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση