GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κληρώνει για τους 8 του Τσάμπιονς Λιγκ

Λοιπόν, τώρα αρχίζει το καλό... Στην Νιόν της Ελβετίας τα μπαλάκια με τα αστέρια είναι έτοιμα να μπουν στην κληρωτίδα για να βγάλουν ...


Λοιπόν, τώρα αρχίζει το καλό... Στην Νιόν της Ελβετίας τα μπαλάκια με τα αστέρια είναι έτοιμα να μπουν στην κληρωτίδα για να βγάλουν τα τέσσερα ζευγάρια της φάσης των «8» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα, Ατλέτικο, Μονακό, Λέστερ, Γιουβέντους, Μπάγερν Μονάχου και Ντόρτμουντ είναι έτοιμες να μπουν στην κληρωτίδα για να μάθουν τον αντίπαλο τους στα προημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Η Ισπανία, για ακόμα μία χρονιά έχει τους περισσότερους εκπροσώπους, όσους και πέρσι στην ίδια φάση, ενώ δύο έχει η Γερμανία και από μία η Γαλλία, η Ιταλία και η Αγγλία.

Ξεχωριστή είναι η παρουσία της Λέστερ, που στην πρώτη της συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ κατάφερε να φτάσει στις οκτώ καλύτερες ομάδες, ενώ η Μονακό του Λεονάρντο Ζαρντίμ επιστρέφει στους «8» μετά από δύο χρόνια, αφού είχε βρεθεί και πάλι εκεί τη σεζόν 2014-2015.

Το ρεκόρ συμμετοχής στα προημιτελικά έχει η Ρεάλ Μαδρίτης, που βρίσκεται στα προημιτελικά της διοργάνωσης για 34η φορά, ενώ η Μπαρτσελόνα βρίσκεται για 20η και 10η συνεχόμενη.

Εκείνο που πρέπει να σημειώσουμε είναι ότι σε αυτή τη φάση δεν υπάρχουν περιορισμοί, αφού όλες οι ομάδες – ακόμα και αν είναι από την ίδια χώρα – μπορούν να αντιμετωπίσουν τις υπόλοιπες.

Τα πρώτα ματς θα διεξαχθούν 11 και 12 Απριλίου, οι ρεβάνς 18 και 19 Απριλίου, ενώ η κλήρωση για τα ημιτελικά θα γίνει στις 21 Απριλίου.

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση