GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ουεστμίνστερ: Μέσα σε 82 δευτερόλεπτα σκότωσε 5 και χτύπησε 50

Μόλις 82 δευτερόλεπτα διήρκεσε η τρομοκρατική επίθεση που εκτέλεσε ο Χαλίντ Μασούντ αιματοκυλίζοντας την καρδιά του Λονδίνου. Μέσα σε...


Μόλις 82 δευτερόλεπτα διήρκεσε η τρομοκρατική επίθεση που εκτέλεσε ο Χαλίντ Μασούντ αιματοκυλίζοντας την καρδιά του Λονδίνου. Μέσα σε αυτά τα 82 δευτερόλεπτα, ο Μασούντ σκότωσε 5 ανθρώπους και τραυμάτισε άλλους 50.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του BBC, ο μακελάρης του Λονδίνου έπεσε πάνω στο πλήθος στη γέφυρα του Ουεστμίνστερ με 122 χλμ την ώρα, παρασύροντας δεκάδες ανθρώπους.

Στη συνέχεια εγκατέλειψε το όχημά του και μαχαίρωσε θανάσιμα έναν αστυνομικό έξω από την πύλη του βρετανικού κοινοβουλίου.

Παρ' ότι το Ισλαμικό Κράτος έχει αναλάβει την ευθύνη για την τρομοκρατική επίθεση, ακόμη δεν έχουν ξεκαθαρίσει τα αίτια για την επίθεση του 52χρονου Μασούντ. Πάντως το ΙΚ αποκάλεσε τον 52χρονο «στρατιώτη του χαλιφάτου».

Ο Μασούντ φαίνεται ότι είχε ριζοσπαστικοποιηθεί τα τελευταία χρόνια.

Παρά τη βίαιη συμπεριφορά που είχε επιδείξει στο παρελθόν (το μητρώο του βαρύνουν επιθέσεις και πρόκληση σοβαρών σωματικών βλαβών, δεν βρισκόταν στη λίστα των βρετανικών αρχών για υπόπτους τρομοκρατίας αφού δεν υπήρχαν ενδείξεις για σχέσεις του με τον ισλαμικό ριζοσπαστισμό.  

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση