GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ανήλικοι ληστές τραυμάτισαν σοβαρά 84χρονο

Δυο ανήλικοι, μόλις 10 και 11 ετών, επιτέθηκαν σε έναν 84χρονο στην Κάτω Αχαΐα, το μεσημέρι της Δευτέρας. Οι δύο ανήλικοι έσπρωξαν τον...


Δυο ανήλικοι, μόλις 10 και 11 ετών, επιτέθηκαν σε έναν 84χρονο στην Κάτω Αχαΐα, το μεσημέρι της Δευτέρας.
Οι δύο ανήλικοι έσπρωξαν τον ηλικιωμένο, ο οποίος έπεσε στο έδαφος με αποτέλεσμα να χτυπήσει σοβαρά στο κεφάλι. Ακόμα και στο θέαμα της πτώσης οι ανήλικοι δεν τρομοκρατήθηκαν, αντίθετα κατάφεραν να του αρπάξουν τα 20 ευρώ που είχε πάνω του και στην συνέχεια να τραπούν σε φυγή. Κατά την διάρκεια της νύχτας οι ανήλικοι δράστες ταυτοποιήθηκαν.
Ο 84χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες, νοσηλεύεται στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Ρίου σε κρίσιμη κατάσταση.
Το περιστατικό εξιχνιάστηκε άμεσα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, με τη συνδρομή αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Κάτω Αχαίας, και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος των δυο ανηλίκων.
Για την ίδια υπόθεση, συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς οι γονείς του 10χρονου δράστη, ηλικίας 34 και 31 ετών, καθώς και η 70χρονη γιαγιά του 11χρονου.
Πηγή: patrastimes.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση