GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βρήκαν 915 νομίσματα στο στομάχι μιας θαλάσσιας χελώνας!

Έναν πραγματικό θησαυρό 915 νομισμάτων (!) βρήκαν κτηνίατροι στο στομάχι μιας 25χρονης θαλάσσιας χελώνας. Η χελώνα ζούσε σε μια λίμνη...


Έναν πραγματικό θησαυρό 915 νομισμάτων (!) βρήκαν κτηνίατροι στο στομάχι μιας 25χρονης θαλάσσιας χελώνας. Η χελώνα ζούσε σε μια λίμνη και κατάπινε ό,τι πετούσαν ντόπιοι και παραθεριστές μέσα στα νερά.

Κάποια στιγμή η χελώνα βαρυστομάχιασε τόσο που δεν μπορούσε να κολυμπήσει και τότε κλήθηκαν οι κτηνίατροι να επέμβουν!

Μετά από εγχείριση, στο στομάχι της χελώνας που ονομάζεται Όμσιν αφαιρέθηκαν τα 915 νομίσματα και άλλα αντικείμενα, όπως ένας κουμπαράς σε σχήμα γουρουνάκι. Συνολικά η χελώνα είχε καταπιεί αντικείμενα που ζύγιζαν 5 κιλά. Ενώ το βάρος της χελώνας ήταν 59 κιλά!

Η εγχείριση κράτησε 7 ώρες!!

Η χελώνα Όμσιν ζει σε ένα κέντρο προστασίας της άγριας φύσης στο Σριράκα, στο Τσονμπούρι, ανατολικά της πρωτεύουσας της Ταϊλάνδης Μπανγκόκ.

«Πιστεύουμε ότι θα χρειαστεί έναν μήνα για να είμαστε βέβαιοι θα έχει αναρρώσει πλήρως» δήλωσε η Νανταρίκα Τσανσούε, της κτηνιατρικής σχολής του πανεπιστημίου Τσουλαλόνγκορν, προσθέτοντας ότι η χελώνα θα χρειαστεί να υποβληθεί σε φυσιοθεραπείες για έξι μήνες.

Προς το παρόν οι υπεύθυνοι δεν έχουν υπολογίσει τη συνολική αξία των νομισμάτων.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση