GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο ρόλος του Έλληνα εστιάτορα στη σύλληψη του δολοφόνου ενός 9χρονου στη Γερμανία - ΒΙΝΤΕΟ

Σοκαρισμένη είναι η κοινή γνώμη στη Γερμανία από τη δολοφονία ενός 9χρονου με 58 μαχαιριές από έναν 19χρονο, ο οποίος «καμάρωνε» στο Ίντ...


Σοκαρισμένη είναι η κοινή γνώμη στη Γερμανία από τη δολοφονία ενός 9χρονου με 58 μαχαιριές από έναν 19χρονο, ο οποίος «καμάρωνε» στο Ίντερνετ για την πράξη του και ζήτησε από Έλληνα εστιάτορα να καλέσει την αστυνομία για να παραδοθεί.

Συγκεκριμένα, ο δράστης παραδόθηκε μόνος του στις γερμανικές αρχές τρεις μέρες μετά τη δολοφονία του 9χρονου και ενώ η αστυνομία είχε εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του. Ο δράστης, Μάσαλ Χάισε, πήγε σε ένα ελληνικό εστιατόριο κοντά στο Μπόχουμ, έφαγε και ζήτησε από τον ιδιοκτήτη του να καλέσει τις αρχές.

Ο Έλληνας εστιάτορας, Γιώργος Χαϊτίδης μίλησε στον ΑΝΤ1 για τη συμπεριφορά του δράστη λίγο πριν από τη σύλληψή του.

«Δεν ήταν ανήσυχος και τέτοια, ήταν τελείως ήρεμος, του μίλησα και μου λέει πάρε την αστυνομία να έρθει», δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Χαϊτίδης.

Δείτε το βίντεο του ΑΝΤ1:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση