GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ανθρωποκυνηγητό για άνδρα που “περηφανευόταν” στο διαδίκτυο ότι σκότωσε 9χρονο

Ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη ενός 19χρονου που “περηφανευόταν” στο διαδίκτυο ότι σκότωσε ένα 9χρονο αγόρι έχει εξαπολύσει η γερμανι...


Ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη ενός 19χρονου που “περηφανευόταν” στο διαδίκτυο ότι σκότωσε ένα 9χρονο αγόρι έχει εξαπολύσει η γερμανική αστυνομία.

Ο 19χρονος ανήρτησε στο λεγόμενο Darknet (Σκοτεινό Διαδίκτυο) ένα βίντεο που κόμπαζε ότι έχει δολοφονήσει το παιδί.

Η σορός του μικρού βρέθηκε στο κελάρι της οικίας του υπόπτου στο Χερν της δυτικής Γερμανίας.

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό με τη βοήθεια ελικοπτέρων και αστυνομικών σκύλων αφού εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης σε βάρος του 19χρονου Μαρκέλ Έσσε.

Ο ύποπτος είναι άνεργος, "έχει ελάχιστες κοινωνικές σχέσεις", φοράει πιθανόν "στρατιωτική περιβολή" και "ενδέχεται να αντιδράσει βίαια", όπως αναφέρεται στο ένταλμα. "Το θύμα και ο φερόμενος ως δράστης ήταν γείτονες" είπε στο Γαλλικό Πρακτορείο εκπρόσωπος Τύπου της αστυνομίας, συμπληρώνοντας ότι δεν διαθέτει μαρτυρίες σχετικά με τα πιθανά κίνητρα του δράστη.

"Είμαστε άφωνοι και σοκαρισμένοι και συμμεριζόμαστε την οδύνη της οικογένειας" δήλωσε από την πλευρά του ο Φρανκ Ντούντα, ο δήμαρχος της πόλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση