GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Άστοχες Τηλεοπτικές προβολές!

Γράφει ο  Μιχαήλ Στρατουδάκης Καθαρά Δευτέρα του έτους 2017. Καλόν θα είναι τα Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας να καθαρίσουν ολίγον το πλαίσιο...

Γράφει ο Μιχαήλ Στρατουδάκης

Καθαρά Δευτέρα του έτους 2017. Καλόν θα είναι τα Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας να καθαρίσουν ολίγον το πλαίσιον προβαλλομένων και παρουσιαζομένων ειδήσεων.

Αναφορικώς με τα συμβαίνοντα καθημερινώς στα Ίμια αλλά και τα άλλα μικρά Νησιά μας, θα πρέπει να γίνεται άκρως λακωνική αναφορά, για σύντομην και όχι πλήρην γνώση του κοινού. Οι λεπτομέρειες υπάρχουν στα Υπουργεία Αμύνης, Εξωτερικών, Πρωθυπουργικά Γραφεία και στις οργανώσεις στην Ευρώπην. Οι λεπτομέρειες που κάθε βράδυ βλέπομεν δεν είναι και τόσον επωφελείς αλλ’ ούτε αναγκαίες. Οι Τηλεοράσεις μας παρασύρονται(;) και μας δείχνουν σε τεράστιον πλάνον της οθόνης τον τούρκον πρωθυπυργόν και δη επί πολλήν ώραν, ενώ τον δικόν μας υπουργόν Εξωτερικών για εκατοστά του δευτερολέπτου!!!! Μας δείχνουν τα τουρκικά πολεμικά με την τεραστίαν κόκκινην σημαίαν και την ημισέληνον. Μας δείχνουν την αυτήν σημαίαν πάλιν τεραστίαν δίπλα στην Ελληνικήν, για να επισημάνουν τα εδάφη στα οποία ανήκει!! Μας δείχνουν τους τούρκους στρατιωτικούς που πήγαν προς τα Ίμια και οι ίδιοι ανέβασαν τεραστίαν φωτογραφίαν στο διαδίκτυον. Οι δικοί μας τους έκαμαν λάβαρον και τους παρουσιάζουν αδιαλείπτως!!!! (Είχαμεν κατακρίνει το γεγονός σε σχόλιον της 6/2/2017 αλλά στα παπούτσια τους οι υπεύθυνοι των Τηλεοράσεων. Δεν καταλαβαίνουν ότι πικραίνουν τον Ελληνικόν Λαόν;;)

Μας δείχνουν εκτός από τα πεδία της παραβιάσεως των χωρικών μας υδάτων, τον τούρκον πρόεδρον να ομιλεί στην γλώσσαν του, και οι Έλληνες να ανέχονται τις τουρκικές κραυγές θέλοντας και μη!!! Ειδικώς αυτήν την περίοδον γινόμεθα προπαγανδιστές του δημοψηφίσματος της τουρκίας!!!

Τα τουρκικά κανάλια παρουσιάζουν σε πλήρην οθόνην την Ελληνικήν Σημαίαν ή καθετί το Ελληνικόν, όπως πράττομεν εμείς;;;;;; Υποθέτω ούτε ως σκέψη!

Ανακοινώσεις ή συνεντεύξεις υπουργών μας γύρω από το τεταμένον θέμα κυρίως στα Ίμια, δεν προσφέρουν τίποτε το θετικόν, αλλά αντιθέτως δίδουν λαβήν στους τούρκους να έχουν επικριτικήν συζήτηση για την Ελλάδα και να παρατείνουν την ένταση και, αν δεν είχαν θέμα να μας κατακρίνουν, παίρνουν λαβήν από τις ανακοινώσεις μας, που είναι ορθές και ήρεμες και οργιάζουν.

Επίσης δεν είναι σκόπιμες οι λεπτομερείς αναφορές γύρω από τα εγκλήματα, είτε τροχαία, είτε κατά ζωής. Οι τρόποι με τους οποίους κάνουν τις διαρρήξεις, πως συνδέονται οι εκρηκτικοί μηχανισμοί και άλλα όμοια είναι μάλλον απαράδεκτα. Δεν έπρεπε να βλέπουν το φως της δημοσιότητος. Οι φωτογραφίες ληστών από κάμερες ασφαλείας και οι δημοσιοποιήσεις των κινήσεών τους, είναι προκλητικές και φυτώρια επιδόξων ληστών. Το ότι μένουν και ασύλληπτοι επιτείνει την απόπειραν ληστείας με μεγάλην κινητήριον δύναμη την προβολήν τους από τις τηλεοράσεις. Προ ολίγων ημερών είχαμεν την απόπειραν λήστείας σε κατάστημα από τρεις ανήλικους 9,11,14 ετών!!! Αμφιβάλλει κανείς ότι παρόρμηση για το διάβημα αυτό ήταν και όσα έβλεπαν στις Τηλεοράσεις;;;

Κάποια αλλαγή σκηνικού είναι άμεση ανάγκη να λάβει χώραν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση