GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οριακές μεταβολές και χαμηλός τζίρος στο Χρηματιστήριο

Σε υποτονικό κλίμα πραγματοποιήθηκαν οι συναλλαγές στη χθεσινή συνεδρίαση του Χρηματιστηρίου Αθηνών, με την αγορά να κινείται σε περιο...


Σε υποτονικό κλίμα πραγματοποιήθηκαν οι συναλλαγές στη χθεσινή συνεδρίαση του Χρηματιστηρίου Αθηνών, με την αγορά να κινείται σε περιορισμένο εύρος διακύμανσης, εν μέσω χαμηλής συναλλακτικής δραστηριότητας.

O Γενικός Δείκτης Τιμών έκλεισε στις 643,16 μονάδες, σημειώνοντας οριακή πτώση 0,05%. Η αξία των συναλλαγών ανήλθε στα 25,307 εκατ. ευρώ, ενώ διακινήθηκαν 31.744.266 μετοχές.

Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημείωσε οριακή άνοδο σε ποσοστό 0,06%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης υποχώρησε σε ποσοστό 0,16%.

Από τους επιμέρους δείκτες τη μεγαλύτερη άνοδο σημείωσαν οι δείκτες των Τηλεπικοινωνιών (+1,27%) και των Βιομηχανικών Προϊόντων (+1,23%), ενώ αντιθέτως τις μεγαλύτερες απώλειες σημείωσαν οι δείκτες των Υπηρεσιών Κοινής Ωφέλειας (-0,93%) και των Κατασκευών (-0,79%).

Ανοδικά κινήθηκαν 53 μετοχές, 47 πτωτικά και 26 παρέμειναν σταθερές.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση