GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συναγερμός στον Πειραιά από την πτώση άνδρα στο λιμάνι

Χάρη στην έγκαιρη επέμβαση των ανδρών του λιμενικού σώματος σώθηκε πριν από λίγα λεπτά ένας 50χρονος που έπεσε στο λιμάνι του Πειραιά. ...


Χάρη στην έγκαιρη επέμβαση των ανδρών του λιμενικού σώματος σώθηκε πριν από λίγα λεπτά ένας 50χρονος που έπεσε στο λιμάνι του Πειραιά.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο 50χρονος μαζί με έναν φίλο του περπατούσαν στον προβλήτα του λιμανιού όταν κάτω από άγνωστες συνθήκες έχασε την ισορροπία του και έπεσε στη θάλασσα κοντά στην πύλη Ε4.

Για καλή του τύχη εκείνη τη στιγμή από το σημείο περνούσε ένα τζιπ του λιμενικού σώματος με το πλήρωμα να ακούει τον φίλο του 50χρονου να εκλιπαρεί για βοήθεια. Οι δύο λιμενικοί προσέγγισαν στο σημείο και κατάφεραν να σώσουν την τελευταία στιγμή τον 50χρονο.

Στο σημείο έφτασε άμεσα και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε στο «Τζάνειο» νοσοκομείο τον άνδρα καλά στην υγεία του. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως ο 50χρονος είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση