GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μεγάλη στρατιωτική παρέλαση στο Κέντρο της Αθήνας

Μεγάλη στρατιωτική παρέλασης διεξήχθη για την 25η Μαρτίου στο κέντρο της Αθήνας για τον εορτασμό της επετείου της 25ης Μαρτίου. Πλήθο...


Μεγάλη στρατιωτική παρέλασης διεξήχθη για την 25η Μαρτίου στο κέντρο της Αθήνας για τον εορτασμό της επετείου της 25ης Μαρτίου. Πλήθος κόσμου έχει συγκεντρωθεί για να θαυμάσει τα στρατευμένα νιάτα της χώρας μας και το αξιόμαχο των Ενόπλων Δυνάμεων, επωφελούμενο και από τον ωραίο ανοιξιάτικο καιρό.

Πολυάριθμοι εκπρόσωποι της πολιτικής ηγεσίας του τόπου πλαισιώνουν τον πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο, στην εξέδρα των επισήμων.

Προκειμένου να τους αποδοθούν οι δέουσες τιμές, οι ανάπηροι πολέμου άνοιξαν την παρέλαση σε άψογους σχηματισμούς πλαισιωμένοι από τις νοσοκόμες του Ερυθρού Σταυρού.  

Εντυπωσίασαν κατά την παρέλαση τους τα μηχανοκίνητα τμημάτων των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας μπροστά από την εξέδρα των επισήμων και το μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη.

Σε άψογους σχηματισμούς τα στρατευμένα νιάτα και τα επαγγελματικά στελέχη που επανδρώνουν πλέον πολλά από τα οπλικά αυτά συστήματα, έστειλαν το δικό τους μήνυμα. 

Σε άψογους σχηματισμούς τα πολεμικά αεροπλάνα και τα ελικόπτερα των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, έκαναν όλους τους παρευρισκόμενους να υψώσουν τα βλέμματα στον ουρανό.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση