GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πρώην εραστής της πριγκίπισσας Νταϊάνα: Δεν είμαι ο πατέρας του Χάρι

Απάντησε με ψυχραιμία στην ερώτηση της δημοσιογράφου αν είναι, τελικά, ο πατέρας του πρίγκιπα χάρι. «Όχι δεν είμαι», είπε απλά ο Jame...


Απάντησε με ψυχραιμία στην ερώτηση της δημοσιογράφου αν είναι, τελικά, ο πατέρας του πρίγκιπα χάρι. «Όχι δεν είμαι», είπε απλά ο James Hewitt, ο κάποτε κρυφός εραστής της πριγκίπισσας Νταϊάνα.

Μιλώντας στην εκπομπή Sunday Night του αυστραλιανού δικτύου Channel Seven, σε σύνδεση από τα σπίτι του 58χρονου στη νοτιοδυτική Αγγλία, περιέγραψε τη στιγμή που ερωτεύτηκε την πριγκίπισσα. Αναφορικά με τις φήμες που διακινούνται εδώ και δεκαετίες τόνισε: «Πουλάει. Είναι χειρότερο για εκείνον, μάλλον, τον καημένο».

Ο μπάτλερ της πριγκίπισσας Πολ Μπάρελ είχε πει πως είναι αδύνατο ο Hewitt να είναι ο πατέρας του Χάρι επειδή γνώρισε την πριγκίπισσα όταν ο Χάρι είχε ήδη γεννηθεί.

Η γνωριμία τους έγινε το 1986, όταν η Νταϊάνα του ζήτησε να της μάθει ιππασία. Η μυστική τότε σχέση εξελίχθηκε καθώς πύκνωναν και οι φήμες για τον πρίγκιπα Κάρολο, που είχε τότε σχέση με την Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς.

Ενθυμούμενος τη στιγμή που την ερωτεύτηκε, ο Hewitt γέλασε σημειώνοντας πως ήθελε να την πάρει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

«Είναι κάτι σταδιακό και ξαφνικά δεν σου είναι αρκετό όσο κι αν βλέπεις τον άλλο» ανέφερε και περιέγραψε πώς περνούσαν τον χρόνο τους, με περιπάτους στην παραλία και μαγειρεύοντας. «Εγώ μαγείρευα κι εκείνη μάζευε μετά τα πιάτα. Απλώς φαγητό, χαλάρωση, γέλια» περιέγραψε ο 58χρονος, που ζει σήμερα μόνος.

Η σχέση του ζευγαριού κράτησε μέχρι που εκείνος υπηρέτησε στον πόλεμο του Κόλπου το 1991, οπότε και μαθεύτηκε.

Ο Hewitt δήλωσε πως δυσκολευόταν να μιλήσει για την πριγκίπισσα αλλά πως δεν μετανιώνει ποτέ που τη γνώρισε.«Όχι, δεν μετανιώνω. Μετανιώνω για κάποια πράγματα που προκλήθηκαν από αυτό αλλά όχι γι' αυτό. Σε καμία περίπτωση» κατέληξε. «Ήταν εύκολο να την ερωτευτείς οπότε νομίζω πως αυτό μπορεί να μου συγχωρεθεί».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση