GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΚΑΙ ΑΓΩΓΗ στον Πολάκη! ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ που δεν απάντησε (για την Υγεία) ο κ. Τσίπρας...

Αθανάσιος Γιαννόπουλος 17 Μαρτίου Θα ήθελα να ευχηθώ σήμερα χρόνια πολλά για τα ονομαστήρια του κ. Πρωθυπουργού αλλά μπαίνω στον πειρασμ...

Αθανάσιος Γιαννόπουλος
17 Μαρτίου

Θα ήθελα να ευχηθώ σήμερα χρόνια πολλά για τα ονομαστήρια του κ. Πρωθυπουργού αλλά μπαίνω στον πειρασμό να σχολιάσω μερικά θέματα που εθίγησαν σήμερα επ’ ευκαιρία της ώρας του Πρωθυπουργού σε επίκαιρη ερώτηση του κ. Λεβέντη για θέματα υγείας. Βέβαια και πολλά άλλα θέματα αναφέρθηκαν και λίγα σχολίασαν για το χώρο της υγείας. Χαίρομαι γιατί πρότεινε ο κ. Πρωθυπουργός για μια νέα εξεταστική της Βουλής. Για τα θέματα υγείας που αφορούσαν προφανώς τις κυβερνητικές θητείες Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ.
Δεν πρέπει όμως να παραλείψει ότι θα πρέπει να ελεγχθούν οι δράσεις και οι ημέρες της δικής του μέχρι σήμερα διακυβέρνησης της χώρας. Πρέπει δηλαδή να δοθούν πειστικές εξηγήσεις για τους παράνομους διορισμούς στο ΚΕΕΛΠΝΟ προς στελέχωση των ΜΕΘ με γιατρούς και νοσηλευτές.
Πρέπει να απαντηθεί γιατί ο κ. Αναπληρωτής Υπουργός κ. Πολάκης πήρε παράνομα 2500 φακέλους στο γραφείο του από το ΚΕΕΛΠΝΟ προς επεξεργασία, γιατί ακόμη και τώρα δεν προχώρησαν οι υπόλοιπες προσλήψεις στις ΜΕΘ των 30 ιατρών και 150 νοσηλευτών, πρέπει να απαντήσουν επίσης για τη μεγάλη λίστα αναμονής για ένα κρεβάτι ΜΕΘ που και σήμερα που μιλάμε ανέρχεται πάνω από 25 αρρώστους , για τους 200 θανάτους πέρυσι από τιη γρίπη Η1Ν1, κλπ. 
Βέβαια για τη προσβλητική φράση που χρησιμοποίησε ο Αν.Υπουργός κ. Πολάκης σε απάντηση επίκαιρης ερώτησης του κ. Αδ. Γεωργιάδη για εμένα – έδιωξα τον Γιαννόπουλο γιατί ήθελε να διορίσει δικούς σας – αυτή την απάντηση λοιπόν που χρειάζεται χρόνο, θα τη δώσει λίαν προσεχώς στην Ευελπίδων σε απάντηση αγωγής που κατατίθεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση