GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η τρομακτική προσγείωση αεροσκάφους στην Καραϊβική - ΒΙΝΤΕΟ

Τρόμο προκαλεί το βίντεο στο οποίο φαίνονται οι απόπειρες προσγείωσης ενός Boeing 737 στο αεροδρόμιο του Αγίου Μαρτίνου στην Καραϊβική....


Τρόμο προκαλεί το βίντεο στο οποίο φαίνονται οι απόπειρες προσγείωσης ενός Boeing 737 στο αεροδρόμιο του Αγίου Μαρτίνου στην Καραϊβική.
Πολλά έχουν γραφτεί για το συγκεκριμένο αεροδρόμιο καθώς έχει μία ιδιομορφία. Ο διάδρομος προσγείωσης των αεροσκαφών βρίσκεται δίπλα στη θάλασσα.
Όπως φαίνεται και στο βίντεο το Boeing χρειάστηκε δύο προσπάθειες για να προσγειωθεί ενώ εντύπωση προκαλούν οι χαμηλές πτήσεις του αεροπλάνου λίγα μόλις μέτρα πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας.
Το αεροπλάνο που προερχόταν από το Τορόντο, στη πρώτη προσπάθεια του να προσεγγίσει τον αεροδιάδρομο πετούσε πολύ χαμηλά και τελικά ο πιλότος αναγκάστηκε να το ξανασηκώσει για να μην συγκρουστεί. Έπειτα από λίγη ώρα το αεροπλάνο κάνει ξανά την εμφάνισή του και πραγματοποιεί την δεύτερη και επιτυχημένη προσγείωση στο αεροδιάδρομο.
Δείτε το βίντεο από τη Daily Mail:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση