GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γαλλική αστυνομία: Δεν ξέρουμε αν το δέμα στα γραφεία του ΔΝΤ στάλθηκε από την Ελλάδα

Ο επικεφαλής της γαλλικής αστυνομίας, Μισέλ Καντό μίλησε στους δημοσιογράφους λίγες ώρες μετά την επίθεση στα γραφεία του ΔΝΤ και δήλωσε...


Ο επικεφαλής της γαλλικής αστυνομίας, Μισέλ Καντό μίλησε στους δημοσιογράφους λίγες ώρες μετά την επίθεση στα γραφεία του ΔΝΤ και δήλωσε ότι δεν υπάρχουν ακόμα πληροφορίες για τον αποστολέα αναφερόμενος συγκεκριμένα στην Ελλάδα.

«Η γαλλική αστυνομία δεν ξέρει ακόμα, αν ο φάκελος-βόμβα στάλθηκε από την Ελλάδα», είπε χαρακτηριστικά ο Μισέλ Καντό, ερωτώμενος αν το περιστατικό μπορεί να συνδεθεί με το χθεσινό πακέτο-βόμβα που στάλθηκε από τη «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιά» στο γερμανικό υπουργείο Οικονομικών έχοντας ως παραλήπτη τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.

Ο επικεφαλής της γαλλικής αστυνομίας υποστήριξε επίσης ότι τις τελευταίες μέρες υπήρξαν απειλητικά τηλεφωνήματα στα γραφεία του Ταμείου στο Παρίσι, αλλά δεν συνδέονται κατ’ ανάγκη με το σημερινό περιστατικό.

ΠΗΓΗ: Ft.com

Το δημοσίευμα των Financial Times

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση