GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα παιδικά χρόνια του Φάρελ Ουίλιαμς γίνονται μιούζικαλ

Τα παιδικά χρόνια του Αμερικανού, τραγουδιστή, τραγουδοποιού και κινηματογραφικού παραγωγού, Φάρελ Ουίλιαμς θα είναι η κεντρική ιστορ...


Τα παιδικά χρόνια του Αμερικανού, τραγουδιστή, τραγουδοποιού και κινηματογραφικού παραγωγού, Φάρελ Ουίλιαμς θα είναι η κεντρική ιστορία μιούζικαλ στη μεγάλη οθόνη, με τίτλο «Atlantis», μιας μουσικής εκδοχής του έργου «Ρωμαίος και Ιουλιέτα».

Το φιλμ τοποθετείται στα χρόνια που έζησε ο τραγουδιστής στη Βιρτζίνια Μπιτς. Στην ηλικία των 12 ετών ο Φάρελ Ουίλιαμς φοίτησε σε σχολείο για χαρισματικά παιδιά, όπου γνωρίστηκε με τον Τσαντ Χιούγκο και δημιούργησαν το δίδυμο παραγωγής δίσκων «The Neptunes». Ο Ουίλιαμς πούλησε τον πρώτο του δίσκο σε ηλικία 19 ετών.

Την ταινία «Atlantis» θα σκηνοθετήσει ο Μάικλ Μάγιερ, γνωστός για τα έργα του στο Broadway, συμπεριλαμβανομένων των «Spring Awakening» και «American Idiot», σύμφωνα με το «Hollywood Reporter». Στη μεγάλη οθόνη έχει σκηνοθετήσει το οικογενειακό δράμα «Flicka» και τώρα έχει αναλάβει την προσαρμογή του θεατρικού έργου του Τσέχωφ «Ο Γλάρος», γράφει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Για την ταινία «Atlantis» συναντώνται ξανά ο Ουίλιαμς με την Fox, το στούντιο με το οποίο συνεργάστηκε για το υποψήφιο για Όσκαρ δράμα «Hidden Figures». Ο τραγουδιστής ήταν παραγωγός της ταινίας και έγραψε επίσης τη μουσική.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση