GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απεργία ΜΜΜ: Πανδαιμόνιο στους δρόμους - Πού θα ενημερωθείτε για την κίνηση

Με τρομερή υπομονή πρέπει να είναι εφοδιασμένοι σήμερα όσοι κυκλοφορούν στους δρόμους της Αθήνας αφού η απεργία των ΜΜΜ έχει προκαλέσει...


Με τρομερή υπομονή πρέπει να είναι εφοδιασμένοι σήμερα όσοι κυκλοφορούν στους δρόμους της Αθήνας αφού η απεργία των ΜΜΜ έχει προκαλέσει πανδαιμόνιο στους δρόμους.
Μεγάλα κυκλοφοριακά προβλήματα αφού τρένα, μετρό και τραμ απεργούν κι έτσι αρκετοί επιβάτες χρησιμοποίησαν τα προσωπικά τους ΙΧ για να πάνε στις δουλειές τους.
Μια μικρή ύφεση παρουσίασε η κίνηση μετά τις 11.30 και μέχρι τις 14.00 περίπου αλλά τώρα και πάλι παρατηρούνται κυκλοφοριακά προβλήματα σε διάφορα σημεία του λεκανοπεδίου. Ειδικότερα, ιδιαίτερα αυξημένη είναι η κίνηση στις λεωφόρους Μεσογείων, Αλεξάνδρας, Βασ. Σοφίας, καθώς και στην Αθηνών, στο ύψος της Θηβών.

Πού θα ενημερωθείτε για την κίνηση

Μπορείτε να ενημερώνεστε για την κίνηση στους δρόμους από το διαδραστικό ΧΑΡΤΗ ΤΟΥ NEWS.GR και από το site της Ελληνικής Αστυνομίας, στο οποίο υπάρχει συνεχής πληροφόρηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση