GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Ολυμπιακός κόντρα στα προγνωστικά

Μετά την Οσμανλισπόρ ο Ολυμπιακός θέλει να αποκλείσει και την Μπεσίκτας, στη ρεβάνς για τη φάση των «16» του Europa League, σήμερα, Πέμπ...


Μετά την Οσμανλισπόρ ο Ολυμπιακός θέλει να αποκλείσει και την Μπεσίκτας, στη ρεβάνς για τη φάση των «16» του Europa League, σήμερα, Πέμπτη (20:00). Ο πρώτος αγώνας στο γήπεδο «Καραϊσκάκη» έληξε ισόπαλος 1-1 και η ομάδα του Πειραιά θέλει τη νίκη στην Κωνσταντινούπολη για να πάρει την πρόκριση στους «8» της διοργάνωσης.

Οι Τούρκοι θεωρητικά έχουν το προβάδισμα λόγω του σκορ του πρώτου αγώνα και της ποιότητας που διαθέτουν.

Ο Βασίλης Βούζας προσανατολίζεται να παρατάξει τον Ολυμπιακό με την ίδια σύνθεση με τον πρώτο αγώνα στο φαληρικό γήπεδο.

Την «ερυθρόλευκη» εστία θα υπερασπιστεί ο Λεάλι, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Φιγκέιρας, Ντα Κόστα, Ρέτσο και Σισοκό. Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα είναι ο Ρομαό με τον Καμπιάσο, με τους Ελιουνούσι και Μανθάτη στα πλάγια. Οργανωτικό ρόλο θα αναλάβει ο Φορτούνης, με τον Ανσαριφάρντ να παίζει στην κορυφή της επίθεσης.

Από την πλευρά της, η Μπεσίκτας που θα παραταχθεί χωρίς τον βασικό σέντερ μπακ της, Μαρσέλο, αναμένεται να ξεκινήσει με τους Φάμπρι, Γκιονούλ, Μίτροβιτς, Τόσιτς, Αντριάνο, Οζακούπ, Χάτσινσον, Μπάμπελ, Κουαρέσμα, Ταλίσκα και Αμπουμπακάρ.

Δείτε τις καλύτερες αποδόσεις για τον αγώνα Μπεσίκτας - Ολυμπιακός εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση