GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στις Βρυξέλλες ο Κοτζιάς για το Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ

Στις Βρυξέλλες θα βρίσκεται αύριο Δευτέρα ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς, προκειμένου να συμμετάσχει στο Συμβούλιο Εξωτερικών Υπ...


Στις Βρυξέλλες θα βρίσκεται αύριο Δευτέρα ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς, προκειμένου να συμμετάσχει στο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ με βασικό θέμα τις εξωτερικές πτυχές της μετανάστευσης, επί του οποίου θα αναπτύξει τις ελληνικές θέσεις.

Ιδιαίτερης σημασίας είναι η συμμετοχή του υπουργού Εξωτερικών της Αιγύπτου Σάμεχ Σούκρι στο γεύμα εργασίας των υπουργών Εξωτερικών της ΕΕ που θα ακολουθήσει, γεγονός που υπογραμμίζει την ενίσχυση των ευρω-αιγυπτιακών σχέσεων, ένθερμος υποστηρικτής των οποίων υπήρξε η Ελλάδα.

Ο κ. Κοτζιάς θα παρουσιάσει επίσης τις ελληνικές θέσεις για την κατάσταση που επικρατεί στα Δυτικά Βαλκάνια σε σχετική συζήτηση, ενώ στη συνέχεια θα συμμετάσχει στην Κοινή Συνάντηση των Υπουργών Εξωτερικών και Υπουργών Άμυνας της ΕΕ, η οποία θα εστιασθεί στην Παγκόσμια Στρατηγική της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο πλαίσιο της Κοινής Πολιτικής Ασφάλειας και Άμυνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση