GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι είπε ο Τανιμανίδης για τη σύντροφό του

Ο Σάκης Τανιμανίδης, σκέφτεται να εγκαταλείψει την εργένικη ζωή και να παντρευτεί την αγαπημένη του, Χριστίνα Μπόμπα. Ο παρουσιαστής το...


Ο Σάκης Τανιμανίδης, σκέφτεται να εγκαταλείψει την εργένικη ζωή και να παντρευτεί την αγαπημένη του, Χριστίνα Μπόμπα.

Ο παρουσιαστής του “Survivor”, ερωτηθείς για το αν είναι έτοιμος να κάνει το μεγάλο βήμα στην προσωπική του ζωή, απάντησε:

«Με μεγάλη μου χαρά! Αφού δεν με άφησαν να παίξω στο πραγματικό «Survivor» εδώ στον Άγιο Δομίνικο, αποφάσισα να κάνω… Survivor στην προσωπική μου ζωή έτσι για σπάσιμο!!!»

Όσο για το ποιοι είναι οι πραγματικοί ήρωες για τον ίδιο, ανέφερε χαρακτηριστικά μιλώντας στο περιοδικό Τηλέραμα: «Οι πραγματικοί μου ήρωες δεν έχουν πολλά λεφτά, δεν είναι διάσημοι και δεν είναι υπερήρωες της Marvel. Οι δικοί μου ήρωες είναι οι γονείς μου. Που μετά από 55 χρόνια γάμου έχουν καταφέρει να είναι ακόμα ερωτευμένοι, ευτυχισμένοι και να έχουν δημιουργήσει μια δεμένη οικογένεια με αξίες και αρχές. Όταν μεγαλώσω θέλω να γίνω ακριβώς σαν κι αυτούς».

Σχετικά με το τι αγαπάει περισσότερο στη ζωή του, δήλωσε: «Περισσότερο από οτιδήποτε στη ζωή μου αγαπάω τη ζωή! Και δεν εννοώ ότι αγαπάω τη ζωή μου γιατί φοβάμαι το θάνατο. Θεωρώ ότι το δώρο της ζωής είναι ό,τι πολυτιμότερο μας έχει δοθεί, και είναι καθήκον μας να το αξιοποιήσουμε, περνώντας μια ζωή γεμάτη εμπειρίες, αναμνήσεις, χαμόγελα, λάθη και πολλή πολλή πολλή αγάπη στους γύρω μας!».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση