GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πορεία στο κέντρο της Αθήνας - Κλειστή η Βασ.Σοφίας

Σε εξέλιξη βρίσκεται πορεία διαμαρτυρίας προς τη Βουλή από μέλη αριστερών, συνδικαλιστικών, αντιεξουσιαστικών και αντιφασιστικών συλλογ...


Σε εξέλιξη βρίσκεται πορεία διαμαρτυρίας προς τη Βουλή από μέλη αριστερών, συνδικαλιστικών, αντιεξουσιαστικών και αντιφασιστικών συλλογικοτήτων, που αντιτίθενται στην πολιτική της κυβέρνησης. Πίσω από το κεντρικό πανό της Πρωτοβουλίας Πρωτοβάθμιων Σωματείων, όπου αναφέρεται, μεταξύ άλλων, "όχι στο νέο μνημόνιο, όχι στις ιδιωτικοποιήσεις, όχι στην ανεργία, ναι στις συλλογικές συμβάσεις", ακολουθούν η Λαϊκή Ενότητα, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, το ΕΕΚ, η ΠΕΝΕΝ, η Ροσινάντε, η ΟΡΜΑ, η Ταξική Πάλη κ.α.
Οι διαδηλωτές φωνάζουν συνθήματα ενάντια «στα νέα μέτρα, το 4ο μνημόνιο, την κοινωνική βαρβαρότητα που επιβάλλουν κυβέρνηση-Ε.Ε.-ΔΝΤ-Κεφάλαιο».
Αυτήτ ην ώρα παραμένει κλειστή η οδός Βασιλίσσης Σοφίας σε όλο το μήκος της, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς το Χίλτον.
Προηγουμένως, είχε πραγματοποιηθεί συλλαλητήριο στα Προπύλαια με ομιλίες από διάφορους επαγγελματικούς κλάδους.
Το πρωί, υπήρξε ένταση στο κέντρο της Αθήνας, όπου εργαζόμενοι των νοσοκομείων επιχείρησαν να διασπάσουν τον αστυνομικό κλοιό και να φτάσουν στο Μέγαρο Μαξίμου.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση