GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ουεστμίνστερ: Δυο δράστες στο τρομοχτύπημα – Ύποπτος μέσα στη Βουλή

Ανεβαίνει ο απολογισμός των νεκρών από το τρομοχτύπημα στο Ουεστμίνστερ, στην καρδιά του Λονδίνου, έξω από τη Βουλή. Ο αρχηγός της βρ...


Ανεβαίνει ο απολογισμός των νεκρών από το τρομοχτύπημα στο Ουεστμίνστερ, στην καρδιά του Λονδίνου, έξω από τη Βουλή.

Ο αρχηγός της βρετανικής αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας δήλωσε πως τέσσερις άνθρωποι σκοτώθηκαν και τουλάχιστον 20 τραυματίστηκαν στην επίθεση έξω από το κτίριο του βρετανικού κοινοβουλίου. Όπως τόνισε, ανάμεσα στους νεκρούς πιστεύετε ότι βρίσκεται και ο δράστης της επίθεσης.

Δείτε: Από το 2005 στο Ουεστμίνστερ όλες οι τρομοκρατικές επιθέσεις στο Λονδίνο

Σύμφωνα με το BBC, ένας αστυνομικός υπέκυψε στα τραύματά του και πέθανε κατά την τρομοκρατική επίθεση. Ωστόσο δεν είναι ακόμη γνωστό αν είναι ο αστυνομικός που δέχτηκε την επίθεση με μαχαίρι από τον δράστη, μέσα στο χώρο της Βουλής.

Βουλευτής δήλωσε ότι προσπάθησε να παράσχει τις πρώτες βοήθειες στο θύμα αλλά ο αστυνομικός υπέκυψε επί τόπου.

Μια γυναίκα πέθανε επίσης, αφού υπέκυψε στα τραύματά της αφότου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Δυο οι δράστες

Σύμφωνα με δημοσιογράφο του BBC, δύο δράστες επέβαιναν στο αυτοκίνητο που χρησιμοποιήθηκε στην επίθεση στο Λονδίνο.

Στη φωτογραφία εικονίζεται ο δράστης που δέχτηκε τα πυρά της αστυνομίας, ένας άνδρας περίπου 40 ετών, ασιατικής καταγωγής

 

Η βρετανική αστυνομία αναζητεί ακόμα έναν ύποπτο μέσα στα κτίρια του βρετανικού κοινοβουλίου, ανέφερε δημοσιογράφος της εφημερίδας Daily Telegraph σε ανάρτησή του στο Twitter, επικαλούμενος ανώτερες κυβερνητικές πηγές.

Μεταξύ των τραυματιών και μαθητές

Τρεις Γάλλοι μαθητές τραυματίστηκαν στην επίθεση που διαπράχθηκε σήμερα κοντά στο βρετανικό κοινοβούλιο, ανακοίνωσαν οι γαλλικές αρχές.

Πρόκειται για τρεις μαθητές ηλικίας 15-16 ετών από το Λύκειο Κονκαρνό της Βρετάνης, στη δυτική Γαλλία, σύμφωνα με μια πληροφορία της τοπικής εφημερίδας Le Telegramme. Τα παιδιά παρασύρθηκαν από ένα αυτοκίνητο ενώ περπατούσαν στη Γέφυρα του Γουεστμίνστερ.

Ο πρωθυπουργός της Γαλλίας Μπερνάρ Καζνέβ επιβεβαίωσε ότι οι τραυματίες είναι τρεις μαθητές λυκείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση