GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αρχηγός ΓΕΕΘΑ: Οι Ένοπλες Δυνάμεις αντιμετωπίζουν με σύνεση και ψυχραιμία τις προκλήσεις στην ευρύτερη περιοχή

Οι Ένοπλες Δυνάμεις αντιμετωπίζουν με σύνεση και με ψυχραιμία τις προκλήσεις στην ευρύτερη περιοχή μας η οποία αποτελεί το «πιο ζεστό ση...


Οι Ένοπλες Δυνάμεις αντιμετωπίζουν με σύνεση και με ψυχραιμία τις προκλήσεις στην ευρύτερη περιοχή μας η οποία αποτελεί το «πιο ζεστό σημείο του πλανήτη μας» λόγω των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν χώρες της περιοχής- Λιβύη, Συρία, Τουρκία- με στόχο η χώρα μας να παραμείνει πόλος σταθερότητας και ειρήνης στην περιοχή. Αυτό επισήμανε μεταξύ άλλων ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης μιλώντας στην εκπομπή «Με αρετή και τόλμη» στην ΕΤ1.

Η Ελλάδα δεν επιθυμεί να προκληθεί ένταση στην περιοχή, επανέλαβε.

Οι Ένοπλες Δυνάμεις αξιοποιούν τις υφιστάμενες δυνατότητές τους λόγω των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει η χώρα, βελτιώνονται και αναδιοργανώνονται με σκοπό το καλύτερο αποτέλεσμα.

Παράλληλα με τις δυνατότητες τους λειτουργούν προς όφελος της κοινωνίας, πρόσθεσε αναφερόμενος στο κοινωνικό έργο τους.

Ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ αναφέρθηκε επίσης στην εξαιρετικά σημαντική συμβολή των Ενόπλων δυνάμεων στην αντιμετώπιση του «πολύ σοβαρού» προβλήματος της προσφυγικής ροής, μέσα από τη δημιουργία των δομών φιλοξενίας.

Ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ αναφέρθηκε επίσης στο προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων τονίζοντας ότι αποτελεί τον πολλαπλασιαστή ισχύος της χώρας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση