GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η σέλφι του Τσίπρα με τη Μέρκελ στην Αίγινα!

Στην Αίγινα πέρασε το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας ο πρωθυπουργός. Το βράδυ της τελευταίας Κυριακής των Αποκερών, ο Αλέξης Τσίπρας δι...


Στην Αίγινα πέρασε το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας ο πρωθυπουργός.
Το βράδυ της τελευταίας Κυριακής των Αποκερών, ο Αλέξης Τσίπρας διασκέδασε σε γνωστό καφέ ρέστοραντ της παραλίας της Αίγινας με την οικογένειά του και την παρέα του.
Σύμφωνα με το saronicmagazine.com, εκτός από την Μπέτυ Μπαζιάνα και τους δύο γιους του ζεύγους, στην παρέα ήταν ο Αλέκος Φλαμπουράρης με τη σύζυγό του, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χριστόφορος Παπαδόπουλος και η Όλγα Χαρίτου, καθώς και φίλοι τους από την Αίγινα.
Η διάθεση του Αλέξη Τσίπρα ήταν τόσο καλή, που, ακόμη και όταν του ζήτησε η …Άνκελα Μέρκελ να βγάλουν μαζί μια selfie, δέχτηκε ευχαρίστως.

Υ.Γ. Πίσω από τη μάσκα της Καγκελαρίου της Γερμανίας «κρύβεται» ο Ελληνογερμανός Ιάσων Καλαμάρας. Ο πατέρας του είναι Αιγινήτης, η μητέρα του Γερμανίδα και ζει στη Γερμανία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση