GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνεχίζουν την προπαγάνδα οι Τούρκοι. Θέλουν και την Ψέριμο. Νέα επίθεση στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Πρωτοσέλιδο τουρκικής εφημερίδας ανεβάζει εκ νέου την θερμοκρασία με τη γείτονα, καθώς αναφερόμενη στην επίσκεψη Παυλόπουλου στην Ψέριμ...


Πρωτοσέλιδο τουρκικής εφημερίδας ανεβάζει εκ νέου την θερμοκρασία με τη γείτονα, καθώς αναφερόμενη στην επίσκεψη Παυλόπουλου στην Ψέριμο, λέει χαρακτηριστικά ότι «Ο Έλληνας πρόεδρος, ανέβηκε στο νησί μας, το οποίο κατέλαβαν».
Οι προκλήσεις από την Τουρκία με τις συνεχείς παραβιάσεις σε θαλάσσιο και εναέριο χώρο καθώς και τις επιθέσεις σε πολιτικό επίπεδο, έχουν γίνει καθημερινό φαινόμενο και συνεχίζονται σήμερα με το σημερινό πρωτοσέλιδο εξώφυλλο της SÖZCÜ όπου κατηγορεί τον Προκόπη Παυλόπουλο που επισκέφτηκε την Ψέριμο.
«O Έλληνας πρόεδρος ανέβηκε στο νησί μας, το οποίο κατέλαβαν. Μας πήραν τα 18 νησιά μας και από πάνω κάνουν και σόου», αναφέρει η εφημερίδα η οποία σε ένα ανιστόρητο παραλήρημα διεκδικεί ελληνικά εδάφη.
Μάλιστα η πρόκληση συνεχίζεται με το ρεπορτάζ να αναφέρει «Όσο η κυβέρνηση σιωπά τόσον ο Έλληνας ξεσηκώνεται. Ο πρόεδρος (ο Προκόπης Παυλόπουλος) πήγε στο “τουρκικό νησί Keçi” Ψεριμος που είναι απέναντι από την Αλικαρνασσού και επιθεώρησε τους στρατιώτες».
Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη εφημερίδα δεν είναι «ερντογανική», αλλά αντιπολιτευόμενη.
Δείτε το πρωτοσέλιδο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση