GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χατζηδάκης: Δεν έχουμε μαγική γομολάστιχα να διαγράψουμε μέτρα και συμφωνίες - ΒΙΝΤΕΟ

«Δεν θα γίνουμε συνένοχοι ψηφίζοντας τα μέτρα», τόνισε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Κωστής Χατζηδάκης, αποκλείοντας να δώσει η αντιπολίτευση στ...


«Δεν θα γίνουμε συνένοχοι ψηφίζοντας τα μέτρα», τόνισε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Κωστής Χατζηδάκης, αποκλείοντας να δώσει η αντιπολίτευση στήριξη στην κυβέρνηση αν φέρει στην Βουλή τη συμφωνία για την ολοκλήρωση της αξιολόγησης, λέγοντας ότι «δεν θέλουμε να δώσουμε στους Έλληνες πολίτες το μήνυμα ότι οι επιλογές της κυβέρνησης ήταν μονόδρομος».

Ο κ. Χατζηδάκης μιλώντας στο ΣΚΑΪ σημείωσε ότι η ΝΔ «δεν έχει μαγικές γομολάστιχες και δεν είναι ο δεξιός ΣΥΡΙΖΑ για να διαγράφει τα μνημόνια με ένα άρθρο και με ένα νόμο».

«Θα παλέψουμε να βγάλουμε τη χώρα από την κρίση, όπως έκαναν άλλες χώρες, όπως η Κύπρος», τόνισε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ και ζήτησε να γίνουν εκλογές λέγοντας «είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε τις ευθύνες μας ως κυβέρνηση».

Δείτε το βίντεο από το ΣΚΑΪ:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση