GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έκλεισε η υπόθεση του «Γέροντα Παστίτσιου»

Ο επίλογος της δικαστικής περιπέτειας του Φίλιππου Λοΐζου, ο οποίος ως Γέροντας Παστίτσιος "τρολάριζε" μέσω Facebook,το 201...


Ο επίλογος της δικαστικής περιπέτειας του Φίλιππου Λοΐζου, ο οποίος ως Γέροντας Παστίτσιος "τρολάριζε" μέσω Facebook,το 2012, τα θαύματα και τις προφητείες του μοναχού Παΐσιου γράφτηκε στο Εφετείο.
 
Το Τριμελές Πλημμελειοδικείο όπου ο Φ. Λοΐζος κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις, για το αδίκημα της εξύβρισης θρησκεύματος κατ' εξακολούθηση για το οποίο πρωτόδικα είχε καταδικαστεί σε φυλάκιση 10 μηνών, έκλεισε την υπόθεση.
 
Και αυτό γιατί ενεργοποιήθηκε το άρθρο 8 του νόμου 4411/2016 που εξαλείφει το αξιόποινο πλημμελημάτων και πταισμάτων που είχαν τελεστεί μέχρι 31/3/2016 και απειλούνται με ποινή φυλάκισης μέχρι 2 χρόνια.
 
Υπενθυμίζεται ότι η υπόθεση έφτασε στη δικαιοσύνη μετά από κινητοποίηση παραεκκλησιαστικών οργανώσεων αλλά και της Χρυσής Αυγής, με τον βουλευτή Χρ. Παππά να θέτει το θέμα στη Βουλή.
 
Μετά από την άρση απορρήτου των τηλεπικοινωνιών, ταυτοποιήθηκε ότι διαχειριστής της επίμαχης σελίδας που γίνονταν οι αναφορές ήταν ο κ. Λοΐζος, ο οποίος συνελήφθη και οδηγήθηκε ενώπιον της δικαιοσύνης, ξεσηκώνοντας θύελλα αντιδράσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση