GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το σχόλιο του ΠΑΣΟΚ μετά την απόφαση για το Βατοπέδι

Το γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ σχολίασε την απόφαση του δικαστηρίου για την υπόθεση του Βατοπεδίου, όπως επίσης και την παρέμβαση του πρώην ...


Το γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ σχολίασε την απόφαση του δικαστηρίου για την υπόθεση του Βατοπεδίου, όπως επίσης και την παρέμβαση του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή.

«Το ΠΑΣΟΚ σέβεται τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης, όμως μην ξεχνάμε ότι η εμπλοκή των πολιτικών προσώπων δεν κρίθηκε ποτέ λόγω του βεβιασμένου κλεισίματος της Βουλής και της προκήρυξης των έκτακτων εκλογών του 2009», αναφέρει χαρακτηριστικά το ΠΑΣΟΚ.

«Ταυτόχρονα, το μπαράζ εξεταστικών για όλους τις χρονικές περιόδους πλην αυτής του Κ. Καραμανλη, επιβεβαιώνει ότι η δεξιά φιλική εταιρεία δεν είναι τόσο μυστική», συμπληρώνει και καταλήγοντας υπογραμμίζει: «Τέλος, η απορία εκατομμυρίων Ελλήνων λύθηκε: ο Κ. Καραμανλής μιλάει. Όχι για το διπλασιασμό των χρεών και το έλλειμμα 35 δις ευρώ, αλλά για το Βατοπέδι».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση