GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ελεύθερος ο ιμάμης της Ηλιόπετρας για το τζαμί οπλοστάσιο

Ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους αφέθηκε μετά την απολογία του στον εισαγγελέα ο ιμάμης του τζαμιού στην Κοινότητα Ηλιόπετρας του...


Ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους αφέθηκε μετά την απολογία του στον εισαγγελέα ο ιμάμης του τζαμιού στην Κοινότητα Ηλιόπετρας του Δήμου Τοπείρου Ξάνθης. Υπενθυμίζεται ότι χθες, στο μιναρέ του τεμένους βρέθηκαν, σε αιφνιδιαστικό έλεγχο της αστυνομίας, δύο όπλα και φυσίγγια.

Ο ιμάμης αφέθηκε ελεύθερος, χωρίς περιοριστικούς όρους. Ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Ξάνθης αποφάσισε να παραπέμψει την υπόθεση σε προκαταρκτική εξέταση και όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία κι εφόσον προκύψουν επιβαρυντικά στοιχεία σε βάρος του ιμάμη ν' ασκήσει -ή μη- ποινική δίωξη σε βάρος του.

Ο ιμάμης προσήχθη στον εισαγγελέα με την αυτόφωρη διαδικασία και κατηγορείται για οπλοκατοχή για δύο πιστόλια, 22 και 38 χιλιοστών, που βρέθηκαν στον μιναρέ του τεμένους κι ένα κυνηγετικό όπλο που βρέθηκε στο σπίτι του.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ιμάμης στην απολογία του δήλωσε ότι δεν έχει καμία σχέση με τα δύο όπλα που βρέθηκαν στο τέμενος, καθώς είναι ανοιχτό όλο το 24ωρο, άρα εύκολα προσβάσιμο από όλους. Όσο για το όπλο που βρέθηκε στο σπίτι του δήλωσε ότι το απέκτησε πριν από 23 χρόνια, όταν δεν ήταν απαραίτητη η άδεια για την κατοχή του.

Πηγή φωτογραφίας Φωνή της Ξάνθης

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση