GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παραδίδεται η σήραγγα των Τεμπών - Αλλάζει το εθνικό οδικό δίκτυο

Στο τέλος Μαρτίου θα δοθεί στην κυκλοφορία το τελευταίο τμήμα του αυτοκινητόδρομου Αθήνα-Θεσσαλονίκη που αφορά τα 25χλμ από τον Ευαγγ...


Στο τέλος Μαρτίου θα δοθεί στην κυκλοφορία το τελευταίο τμήμα του αυτοκινητόδρομου Αθήνα-Θεσσαλονίκη που αφορά τα 25χλμ από τον Ευαγγελισμό μέχρι τη Σκοτίνα, που θα κάνει το ταξίδι Αθήνα-Θεσσαλονίκη να διαρκεί 4 ώρες.

Όταν ολοκληρωθούν τα έργα η απόσταση από την Αθήνα ως την Κατερίνη θα είναι 3 ώρες και 30 λεπτά, ενώ με αφετηρία τη Θεσσαλονίκη η απόσταση ως τη Λάρισα θα καλύπτεται σε μία 1 και 15 λεπτά, ενώ ο χρόνος που θα απαιτείται από τη Θεσσαλονίκη ως τη Λαμία θα είναι 2 ώρες και 40 λεπτά.

Τα πρώτα έργα αναβάθμισης είχαν ξεκινήσει την δεκαετία του 1980 και αφορούσαν τμήματα που ξεκινούσαν από Αθήνα και Θεσσαλονίκη αντίστοιχα.

Την Παρασκευή το έργο επισκέφτηκε ο Υπουργός Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης. «Η μεγαλύτερη σήραγγα των Βαλκανίων έχει ολοκληρωθεί. Γίνεται μια προσπάθεια. Πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε τέλος Μαρτίου να έχουν τελειώσει και οι υπολειπόμενες εργασίες για να ολοκληρωθεί επιτέλους το όνειρο που είχαν οι παππούδες μας, οι γονείς μας. Και σήμερα, θα το ζήσουν εμείς και τα παιδιά μας. Πιστεύω ότι είμαστε σε παρά πολύ καλό δρόμο και θα καταφέρουμε τέλος Μαρτίου να ολοκληρωθεί αυτό το έργο δεκαετιών για τη χώρα» είπε μεταξύ άλλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση