GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επίθεση της ΝΔ σε κυβέρνηση και Ξυδάκη με αφορμή τις δηλώσεις του για την ΕΡΤ

Επίθεση στην κυβέρνηση και στον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκο Ξυδάκη, εξαπέλυσε η ΝΔ για τα όσα είπε για την ΕΡΤ μιλώντας σ...


Επίθεση στην κυβέρνηση και στον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκο Ξυδάκη, εξαπέλυσε η ΝΔ για τα όσα είπε για την ΕΡΤ μιλώντας στο Φόρουμ των Δελφών.

Σύμφωνα με τη ΝΔ, με τα όσα είπε ο κ. Ξυδάκης «ομολόγησε, στους Δελφούς, την καθεστωτική αντίληψη της Κυβέρνησης, αναγνωρίζοντας ότι "η ΕΡΤ είναι τραγική όπως είναι, είναι τριτοκοσμική αυτήν τη στιγμή"».

Συνεχίζοντας η ΝΔ αναφέρει ότι «δικαίωσε έτσι απόλυτα τις θέσεις της Νέας Δημοκρατίας και τις καταγγελίες της για τις πρακτικές που ακολουθεί η Διοίκηση της ΕΡΤ και την απόπειρα ελέγχου της ενημέρωσης από τους κ. Τσίπρα και Παππά».

Η ανακοίνωση στρέφεται και κατά του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου: «Διέπραξε, όμως, και βαρύ ατόπημα, εκτοξεύοντας απαράδεκτους χαρακτηρισμούς για το σύνολο των δημοσιογράφων. Έμπλεξε τις αυταπόδεικτες αλήθειες για την ΕΡΤ με ανοίκειες ύβρεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση