GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΕΚ: Το δύσκολο πρόγραμμα μετά την ισοπαλία

Η ΑΕΚ αποδείχτηκε για πολλοστή φορά ανεπαρκής να νικήσει εκτός έδρας και μένοντας στο 1-1 με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη είναι αυτή τ...


Η ΑΕΚ αποδείχτηκε για πολλοστή φορά ανεπαρκής να νικήσει εκτός έδρας και μένοντας στο 1-1 με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη είναι αυτή τη στιγμή, επτά αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος, εκτός πεντάδας που οδηγεί στα play offs. 

Η καλή απόδοση στο πρώτο ημίχρονο δεν είχε συνέχεια, ο Πανιώνιος τιμώρησε το πρώτο σοβαρό λάθος στην άμυνα και οι αλλαγές του Μανόλο Χιμένεθ όχι απλώς δεν βελτίωσαν, αλλά μάλλον χειροτέρεψαν την εικόνα της «Ένωσης» που έμοιαζε να μένει από δυνάμεις στο τέλος και κινδύνεψε ακόμη και με ήττα. 

Η «Ένωση» είναι πλέον στο -2 από την Ξάνθη και ένα πρόγραμμα-βουνό μπροστά της μόνο εύκολη υπόθεση δεν θα είναι να μπει στην πεντάδα των play offs. 

Στις εναπομείνασες αγωνιστικές η ΑΕΚ έχει να παίξει με ΠΑΟΚ (εντός), Ατρόμητο (εκτός), Παναθηναϊκό (εντός), Πλατανιά (εκτός), Κέρκυρα (εντός), Λεβαδειακό και ΠΑΣ Γιάννινα (εκτός). 

Η Ξάνθη έχει θεωρητικά πιο εύκολο πρόγραμμα αντιμετωπίζοντας Κέρκυρα (εκτός), Λεβαδειακό (εντός), ΠΑΣ Γιάννινα (εκτός), Παναιτωλικό (εντός), Αστέρα Τρίπολης (εκτός), Λάρισα (εκτός) και Βέροια (εντός). 

Απειλή νιώθει και η ΑΕΚ από Πλατανιά και Ατρόμητο, που είναι στο -2 και οι οποίοι την υποδέχονται σε Χανιά και Περιστέρι αντίστοιχα. 

Συν τοις άλλοις, ο Μανόλο Χιμένεθ βλέπει το απουσιολόγιό του να γεμίζει. Πέραν του Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, που είναι νοκ άουτ ως το Μάιο, θλάση στον οπίσθιο μηριαίο υπέστη χθες ο Ούγκο Αλμέιδα και θα μείνει για κάποιες εβδομάδες εκτός (θα υποβληθεί σε μαγνητική αύριο). Παράλληλα, τέσσερις κάρτες συμπλήρωσαν οι Ντίντακ και Βράνιες και θα αποφασιστεί σε ποιο από τα τέσσερα προσεχή ματς θα εκτίσουν, ενώ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό έχει δηλωθεί να απουσιάσει ο Κολοβέτσιος. 

Για το ντέρμπι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ ο Μανόλο Χιμένεθ ελπίζει τουλάχιστον να έχει ξανά διαθέσιμους τους Γκάλο και Πατίτο.

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση