GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λεμονής στους παίκτες: Θέλω να γουστάρετε

Τη δική του φιλοσοφία θέλησε να περάσει στους παίκτες του Ολυμπιακού που συνάντησε (απουσίαζαν αρκετοί λόγω εθνικών ομάδων) στου Ρέντ...


Τη δική του φιλοσοφία θέλησε να περάσει στους παίκτες του Ολυμπιακού που συνάντησε (απουσίαζαν αρκετοί λόγω εθνικών ομάδων) στου Ρέντη ο Τάκης Λεμονής την Πέμπτη στην πρώτη ημέρα της νέας θητείας του στους «ερυθρόλευκους». Τα λόγια του 57χρονου τεχνικού ήταν στο ίδιο μήκος κύματος με αυτά στους δημοσιογράφους και έστειλε μήνυμα για συσπείρωση και αντεπίθεση, ενώ τόνισε ότι η πόρτα της ενδεκάδας είναι ανοιχτή για όλους τους ποδοσφαιριστές. 

Τον Τάκη Λεμονή παρουσίασε στους παίκτες ο Σάββας Θεοδωρίδης και εκθείασε τον έμπειρο προπονητή που θα κάτσει στον πάγκο της ομάδας για τρίτη φορά στην καριέρα του. 

«Είναι ο καλύτερος προπονητής που έχει περάσει από τον Ολυμπιακό. Έχει συνδυάσει το όνομά του με τεράστιες επιτυχίες της ομάδας και στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Θεωρώ ότι είναι η καλύτερη επιλογή», ανέφερε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ. 

Από την πλευρά του ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» ευχαρίστησε τον κύριο Θεοδωρίδη, ο οποίος φάνηκε ότι θέλει να ρίξει το βάρος στην ψυχολογία και την τακτική. 

«Το αν είμαι καλός προπονητής θα εξαρτηθεί από τη δική σας δουλειά. Εκείνο που θέλω να πετύχω είναι να σας κάνω να έρχεστε στην προπόνηση και να γουστάρετε. Να περιμένετε με ανυπομονησία τα παιχνίδια. Θέλω να τελειώνουμε και εσείς να ζητάτε παραπάνω προπόνηση», ανέφερε αρχικά, παίρνοντας την σκυτάλη από τον Σάββα Θεοδωρίδη. 

Στη συνέχεια τόνισε ότι η πόρτα της ενδεκάδας δεν είναι κλειστή για κανέναν ποδοσφαιριστή. «Έχουμε πολλά παιχνίδια ακόμη και μάλιστα σε κοντινές ημερομηνίες. Όλοι θα αγωνιστείτε. Η πόρτα μου είναι ανοιχτή για όλους. Όπως είναι ανοιχτή για όλους και η πόρτα της ενδεκάδας. Πρέπει να είστε άπαντες έτοιμοι. Υπάρχουν μπροστά μας τόσα παιχνίδια και όλοι θα χρειαστούν να βοηθήσουν. Για τον Ολυμπιακό υπάρχουν μόνο νίκες και τίτλοι», κατέληξε ο Τάκης Λεμονής. 

Παράλληλα, αναμένεται να γίνουν αλλαγές στο τεχνικό τιμ. Ο Τάκης Λεμονής θα έχει σίγουρα στο πλευρό του τον κ. Καβαλιέρη, ο Βασίλης Βούζας επέστρεψε στις Ακαδημίες, ενώ μένει να φανεί τι θα γίνει με τους Ιμπαγάσα και Μοδεστό, αφού είναι δύσκολο να έχει τρεις βοηθούς.

Πηγή: sport-fm.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση