GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απαγχονίστηκε στη σκάλα του σπιτιού του – Τον βρήκε η μητέρα του

Τραγικό τέλος στη ζωή του έδωσε ένας 31χρονος άνδρας, ο οποίος απαγχονίστηκε μέσα στο σπίτι του, κατά τη διάρκεια της νύχτας. Σύμφωνα μ...


Τραγικό τέλος στη ζωή του έδωσε ένας 31χρονος άνδρας, ο οποίος απαγχονίστηκε μέσα στο σπίτι του, κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Σύμφωνα με ιστοσελίδα της Κρήτης, η κοινωνία της Μεσσαράς είναι συγκλονισμένη από την τραγική είδηση τη αυτοκτονίας του 31χρονου στα Καπαριανά του δήμου Φαιστού.

Ο άνδρας βρέθηκε το πρωί κρεμασμένος στη σκάλα του σπιτιού του από την ίδια του την μητέρα. Στο σημείο έπεισε άμεσα κλιμάκιο της αστυνομίας και ιατροδικαστής.

Η σορός του άτυχου άνδρα βρισκόταν σε ακαμψία γεγονός που μαρτυρά πως ο 31χρονος έδωσε τέλος στη ζωή του κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας είχε καταγωγή από το Ζαρό, ενώ όπως αναφέρει το mesaralive.gr ένα ακόμη μέλος της οικογένειάς του είχε αποπειραθεί να αυτοκτονήσει με όπλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση