GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέα στοιχεία στην πολύκροτη υπόθεση της απαγωγής του Μάριου Παπαγεωργίου

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για την υπόθεση απαγωγής του 26χρονου Μάριου Παπαγεωργίου, τον Αύγουστο του 2012, από την περιοχή του Παλα...


Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για την υπόθεση απαγωγής του 26χρονου Μάριου Παπαγεωργίου, τον Αύγουστο του 2012, από την περιοχή του Παλαιού Φαλήρου.

Αμερικανός ιδιωτικός ερευνητής, ύστερα από δικές του ενέργειες, θεωρεί ότι ο 26χρονος βρίσκεται θαμμένος στην ευρύτερη περιοχή της Τρίπολης, και όπως υπογραμμίζει ο δικηγόρος της οικογένειας, Νίκος Ρουσσόπουλος, σύντομα θα ξεκινήσουν οι έρευνες για τον εντοπισμό της σορού.

Σημειώνεται δε, πως η συγκεκριμένη περιοχή δεν είναι αυτή που τοποθετήθηκε η σορός του άτυχου νεαρού όταν δολοφονήθηκε, αφού σύμφωνα με όλα τα στοιχεία το έγκλημα διαπράχθηκε στη Νέα Πέραμο, αλλά στην συνέχεια μεταφέρθηκε, προκειμένου να εξαφανιστούν όλα τα ίχνη.

«Θέλω μόνο οι δολοφόνοι να μου πουν πού έχουν θάψει το παιδί μου, τίποτα άλλο», είναι η κραυγή της μητέρας του Μάριου, Βαρβάρας Θεοδωράκη, η οποία βρέθηκε σήμερα στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Αθηνών, όπου εξετάζεται η υπόθεση.

Σύμφωνα με την πρωτόδικη απόφαση, ο εγκέφαλος της εγκληματικής ομάδας, που σκότωσε και εξαφάνισε τον 26χρονο Μάριο, καταδικάστηκε ομόφωνα σε ισόβια κάθειρξη για ανθρωποκτονία, παρόλο που δεν έχει βρεθεί μέχρι σήμερα το πτώμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση