GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το ξέσπασμα του Κανάκη για την τραγωδία στην Αθηνών – Λαμίας - ΒΙΝΤΕΟ

Στο τραγικό δυστύχημα στην εθνικό οδό Αθηνών - Λαμίας αναφέρθηκε ο Αντώνης Κανάκης στη χθεσινή εκπομπή των "Ράδιο Αρβύλα". «Ο...


Στο τραγικό δυστύχημα στην εθνικό οδό Αθηνών - Λαμίας αναφέρθηκε ο Αντώνης Κανάκης στη χθεσινή εκπομπή των "Ράδιο Αρβύλα".

«Οι δύο εβδομάδες που λείπαμε ήταν τραγικές, θλιβερές εβδομάδες για τη χώρα αυτή, για το γνωστό γεγονός. Και βέβαια έγινε η αιτία, αυτό το γνωστό γεγονός, το θλιβερό, το τραγικό δυστύχημα να θυμηθούν τα μέσα μαζικής ενημέρωσης όλη την υπόθεση που λέγεται "ασφάλεια στους ελληνικούς δρόμους", την κατάσταση των δρόμων, αν τα διπλώματα τα παίρνει σωστά ο Έλληνας ή όχι» είπε ο Αντώνης Κανάκης.

«Και βέβαια μην στεναχωριέστε, μόδα είναι θα περάσει, θα το ξεχάσουμε, τα πράγματα θα επιστρέψουν όπως ήταν μέχρι να γίνει το επόμενο θλιβερό δυστύχημα και τότε θα θυμηθούμε τα ίδια ακριβώς πράγματα» σχολίασε ο παρουσιαστής.

Δείτε το βίντεο του ANT1:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση