GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συγκλονισμένοι οι συμμαθητές των θυμάτων του θανατηφόρου τροχαίου στον Εύοσμο

Στο πένθος βυθίστηκαν οι συμμαθητές των άτυχων νέων που έχασαν τη ζωή τους στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης σε τροχαίο. «Είμαστε συγκλονισμένοι...


Στο πένθος βυθίστηκαν οι συμμαθητές των άτυχων νέων που έχασαν τη ζωή τους στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης σε τροχαίο.

«Είμαστε συγκλονισμένοι. Χθες ήμασταν μαζί στην ώρα του διαλείμματος και κάναμε σχέδια για το καλοκαίρι που πλησιάζει. Δεν μπορεί κανείς να πιστέψει ότι πλέον δεν υπάρχουν στη ζωή, ότι δεν θα τους ξαναδούμε στο σχολείο» έλεγε κλαίγοντας μια συμμαθήτρια των παιδιών.

«Δεν ξέρουμε πως έγινε και πήραν το αυτοκίνητο και κατέληξε έτσι η βραδιά» ανέφερε συγκλονισμένος στην Espresso ένας άλλος συμμαθητής. Η αγωνία των συγγενών και φίλων του 17χρονου χτυπά κόκκινο έξω από την Εντατική του ΑΧΕΠΑ, όπου περιμένουν να μάθουν κάποιο καλό νέο για την κατάσταση της υγείας του.

«Του άρεσε η ταχύτητα, όμως δεν έκανε υπερβολές. Μας είπαν ότι τα δύο πρώτα 24ωρα είναι κρίσιμα, γιατί έχει χτυπήματα στο κεφάλι και τον θώρακα και είναι σε καταστολή» ανέφερε η φίλη του Μαρία.

Πηγή: Espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση