GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παρέμβαση Τσίπρα για το θέμα του γηπέδου της ΑΕΚ

Μία υπογραφή απομένει για να μπει στην τελική ευθεία το θέμα του νέου γηπέδου της ΑΕΚ, καθώς ο Δήμαρχος Φιλαδέλφειας δεν υπογράφει τη...


Μία υπογραφή απομένει για να μπει στην τελική ευθεία το θέμα του νέου γηπέδου της ΑΕΚ, καθώς ο Δήμαρχος Φιλαδέλφειας δεν υπογράφει την άδεια για την υψομετρική μελέτη που αφορά το πρότζεκτ της «Αγια-Σοφιάς».

Ο πρωθυπουργός, επειδή δεν θέλει να παρακάμψει τον Άρη Βασιλόπουλο, έχει έρθει σε επαφή μαζί του και έχουν συζητήσει όλες τις λεπτομέρειες επί του θέματος.

Όπως γράφει ο Βασίλης Βέργης στη Live Sport, η συζήτηση γίνεται στα πλαίσια της πρόθεσης του πρωθυπουργού να προσφέρει η Πολιτεία στον Δήμο σημαντικά οφέλη (σχετικά με το Άλσος, με χώρους στάθμευσης κλπ) που θα αφορούν την ανάπλαση της εικόνας της πόλης.

Με αυτό τον τρόπο ο κ. Τσίπρας θα επιδιώξει να ικανοποιήσει τον κ. Βασιλόπουλο και εκείνος να βάλει την υπογραφή του για το γήπεδο της ΑΕΚ, ώστε να εκδοθεί άμεσα η οικοδομική άδεια και να ξεκινήσουν οι εργασίες.

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση